به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست مدیران عامل و روسای اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت استانهای کشور اوخر اردیبهشت در زنجان برگزار خواهد شد.
این همایش به منظور هماهنگی و همفکری و هم اندیشی در مورد برنامههای قرآنی و نحوه فعالیتهای موسسات در سطح استانها هماهنگی بین بخشی و شیوهها و روشهای تأمین بودجه ای از طریق نهادها و سازمانهای مردمی وخیرین برگزار میشود.
همچنین صحبت در چگونگی تعامل با طرحهای فاخر و طرح میزان (درجه بندی و جمع آوری اطلاعات موسسات) و سایر مسائل بین بخشی و هماهنگیهایی انجام شده در موضوعات مختلف از دیگر برنامههای این نشست است.
در این جلسه علاوه بر مدیران اتحادیههای استان هیئت مدیره اتحادیه کشوری نیز حضور داشته و رایزنی و مشورتهایی در ارتباط با اتحادیههای استانی صورت خواهد گرفت.
بر این اساس همایش تصمیماتی بر مجمعی که تیرماه برگزار خواهد شد اتخاذ شده و اتحادیههای استانی بر مبنای آن فعالیتهای خود را بازیابی میکنند.
یدالله مشهور، مدیر امور مؤسسات قرآن و عترت و دبیراین همایش گفت: قطعاً ساماندهی فعالیتهای قرآنی موسساتی که عضو اتحادیه هستند یکی از محورهای اصلی این همایش است.
وی در ارتباط با اهداف این این همایش افزود: اگر ما بخواهیم توانمند سازی را در موسسات ایجاد کنیم باید برنامههای مدون را ساماندهی و برنامه ریزی لازم را داشته باشیم.
از تمام افکار و اندیشههای مدیران موسسات و اتحادیههای استانی در ارتباط با فعالیت قرآنی موسسات استفاده کرده و شیوههای آسیب شناسی فعالیتهای قرآنی و توانمند سازی را بشناسیم و بر مبنای آن کار را انجام دهیم.
دبیر دومین همایش مدیران عامل اتحادیههای استانی در این خصوص گفت: قطعاً تشکیل این همایش با تعیین کمیته و کارگروههایی خواهد بود که این کارگاروه ها از جمله کارگروه آسیب شناسی، توانمند سازی، جذب منابع مردمی و کارگروه آموزش است.
وی در خصوص بررسی و تبیین کارکرد کارگروههای اضافه کرد: در کارگروه اول موضوعاتی نظیر شیوههای حمایت از مؤسسات قرآن و عترت، شیوههای حمایت از اتحادیههای استانی، روشهای خود اتکایی مؤسسات و ... مطرح میشود.
همچنین در کارگروه دوم، موضوعاتی نظیر موضوعات آموزشی، هماهنگ سازی و همسان سازی آموزشهای متعدد قرآنی در مؤسسات، شیوههای بهبود و ارتقای سطح آموزش بررسی میشود.
در کارگروه سوم نیز موضوعاتی از قبیل جذب مخاطب، اطلاع رسانی و تبلیغاتی که مؤسسات باید در ارتباط با فعالیتهای قرآنی به منظور جذب حداکثری مخاطبین در سطح شهرستانها و استانها، انجام دهند و نیز و راهکارهایی در این زمینه مطرح خواهد شد.
همچنین در کارگروه چهارم نیزموضوعاتی نظیر آشنایی اتحادیههای استانی و مؤسسات مردمی با قوانین، مقررات، آیین نامهها و دستورالعملهای مختلفی که تاکنون در حوزههای متعدد قرآن و عترت از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی، معاونت قرآن و عترت و سایر نهادها و متولیان قرانی کشور تصویب شده و مؤسسات میتوانند با استفاده از این مقررات زمنیه کاری خود را تسهیل کنند، موضوعاتی است که در این همایش مورد بررسی قرار میگیرد.
وی بومی سازی را بخشی از فعالیتهای مد نظر مطرح نمود و عنوان کرد: ما طرحهای فاخر را برای بومی کردن فعالیتهای منطقه ای بیان کردیم. علاوه بر اینکه ما طرحهایی را به صورت ملی برگزار کردهایم مثل طرح رحله و طرحهای دیگر تعدادی از طرحهای دیگر نیز است که ما باید با یک تغییرو تحول در آنها بومی سازی کنیم که اگر در استان کرمانشاه قابل اجرا است در منطقه دیگر با شرایط منطقه ای و بومی همان جا قابل اجرا است.
بر اساس این گزارش ۳۰ اردیبهشت مدیران عامل اتحادیههای استانی ورود پیدا کرده و همان شب نیز کارگروهی تشکیل خواهد شد.
دومین همایش مدیران عامل اتحادیههای استانی ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه در یکی از مراکز فرهنگی آموزش وپرورش با هماهنگی دارالقرآن زنجان و اتحادیه تشکلهای قران و عترت استان زنجان برگزار خواهد شد.
یاد آور میشود؛ اولین نشست هم اندیشی مدیرعاملان و روسای هیئت مدیره اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت استانهای سراسر کشور، ۲۵ الی ۲۷ آذرماه سال گذشته در مشهد مقدس برگزار شد.