اهواز ـ مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز گفت: روزانه ۲ تن ضایعات گوشتی در کشتارگاه صنعتی اهواز تولید می شود ولی اجازه ورود آنها به بازار را نمی دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، البرز کریمی ظهر امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: معمولا هر کشتارگاه صنعتی ظرفیت ذبح ۲۰۰ رأس دام سنگین و دو هزار رأس دام سبک را دارد.

وی افزود: در برخی ایام که نیاز به گوشت در شهر اهواز بالا می رود در این کشتارگاه ذبح دو هزار و ۷۰۰ رأس در یک شیفت هم داشته ایم.

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز تصریح کرد: نیروهای مازاد کشتارگاه صنعتی اهواز که قبلا در کشتارگاه سنتی مشغول به کار بودند را در فضای سبز شهرداری به کار گرفتند. در گذشته نزدیک به ۳۰۰ نفر مشغول به کار بودند ولی اکنون بین ۲۲۰ تا ۲۳۰ نفر در کشتارگاه صنعتی مشغول به کار هستند.

کریمی عنوان کرد: قراداد با شهرداری را در دو بخش بهره برداری از کشتارگاه صنعتی و راه اندازی صنایع جانبی منعقد کردیم. در حال حاضر صنایع جانبی کشتارگاه پیشرفت ۸۰ درصدی را شاهد بوده و تاکنون یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است.

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز بیان کرد: راه اندازی صنایع جانبی به حدود ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد. در صورت راه اندازی می توان شاهد اشتغالزایی ۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم بود.

کریمی یادآور شد: طبق آخرین مصوبه شورای شهر در سال ۹۴ عوارض هر رأس دام سبک پنج هزار تومان ولی میانگین کشوری آن ۱۷ هزار تومان است. همچنین عوارض هر رأس دام سنگین ۷۵ هزار تومان و قیمت کشوری آن نیز ۱۱۵ هزار تومان است.

وی اضافه کرد: یکی از معضلات شهر اهواز کشتار دام زنده در بلوارهای این کلانشهر است، این کشتارها به بهانه نذرکشی صورت می گیرد ولی در هر صورت غیر بهداشتی بوده و چهره شهر را نیز زشت می کند. این مسئله یکی از دلایل کشتار کمتر در کشتارگاه صنعتی اهواز است.

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز در ارتباط با مزایای این کشتارگاه گفت: در این کشتارگاه ۹ پزشک و دامپزشک بر فعالیت ها نظارت دارند و گوشت ها را نیز ۲۴ ساعت به عنوان پیش سرد در سردخانه می گذاریم که این کار برای افزایش بهداشت و میکروب کشی گوشت بسیار مؤثر است.

وی اظهار کرد: روزانه دو تن ضایعات غیرخوراکی داریم که اصلا اجازه ورود این ضایعات به بازار را نمی دهیم.