همدان-رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان از بازنگری سند آمایش استان همدان بر اساس ظرفیت های این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام طهماسبی ظهر یکشنبه در نخستین کارگروه آمایش سرزمین، آمار، محیط زیست و توسعه پایدار استان همدان با بیان اینکه بحث آمایش سرزمین از سال ۱۳۵۳ در کشور مطرح شده است، گفت: این موضوع پس از فراز و نشیب ها در سال ۱۳۸۴ به طور جدی مطرح شد.

وی با بیان اینکه استان همدان نیز دارای سند آمایش کامل و خوب و غنی است، افزود: اما این سند آمایش نیاز به به روز رسانی دارد و سند آمایش تصویر درستی از محیط استان همدان به‌دست می دهد که می توان بر اساس آن برنامه ریزی کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان با اشاره به اینکه در سند آمایش استان همدان زیر ساخت ها، پوشش گیاهی، منابع و پراکندگی جمعیتی مشخص شده است، گفت: این سند نشان می دهد که در کجای استان نیاز به امکانات بیشتر و یا کجا نیاز به امکانات ندارد.

طهماسبی با بیان اینکه نگاه از دیدگاه آمایشی به استان همدان به طور قطع در رفع مشکلات و بهتر دیده شدن آن ها موثر است، بیان داشت: حتی می توان با تصویب سند آمایش استان همدان صنایع آلاینده و مزاحم را جا به جا کرد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزار های مهم اقتصاد مقاومتی سند آمایش استان است، گفت: منابع و زیر ساخت ها و اتلاف منابع و انرژی و غیره در این سند مشخص می شود.

طهماسبی ادامه داد: طرح بازنگری سند آمایش استان همدان در دستور کار قرار گرفته و کمیته ها تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه اطلاعات جمع آوری شده در سند آمایش استان به سال ۱۳۹۰ بر می گردد، بیان کرد: این اطلاعات به روز رسانی خواهد شد و باید افکار و دیدگاه بنا به مسائل و موقعیت روز بازنگری شود.

طهماسبی با بیان اینکه اساس تفکر سند آمایش استان استفاده از ظریت های استان است، عنوان کرد: بررسی اولویت ها در مجموعه استان و شهرستان های آن در سند آمایش استان همدان در نظر گرفته می شود.