دکتر مهرعلی رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مرکز تحقیقات دیابت بیمارستان آیتالله طالقانی هم اکنون به عنوان مرکز دیابت و غدد به مردم استان و نیز استانهای همجوار ارائه خدمت میکند و مرکز اصلی ارجاع بیماران دیابتی در غرب کشور است.
وی مهمترین اهداف مرکز تحقیقات دیابت را توسعه و بکارگیری دانش بشری در زمینه علوم مربوط به بیماری دیابت، انجام پژوهشهای بنیادی پایه، اپیدمیولوژیک و بالینی در راستای اصلاح نظام ارائه خدمات بهداشتی - درمانی عنوان کرد و افزود: در این مرکز روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار با تعرفه دولتی ویزیت میشوند.
رحیمی مهمترین مشکل این مرکز را عدم توجه مسئولان دولت، کمبود فضای فیزیکی جهت کلاس آموزش عمومی و تک نفره و نیز نداشتن محلی برای خوردن صبحانه توسط بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه دانست و گفت: بالغ بر ۲۱ هزار پرونده فعال در این مرکز وجود دارد.
وی تعداد بیماران مبتلا به دیابت تیپ یک در این مرکز را یک هزار و ۵۲۰ نفر عنوان و اظهار کرد: تعداد ۱۹ هزار بیمار مبتلا به دیابت تیپ ۲، ۹۰۰ بیمار مبتلا به دیابت بارداری و ۴۲ بیمار مبتلا به دیابت بیمزه در این مرکز پرونده دارند.
رحیمی در ادامه گفت: در حال حاضر پزشک فوق تخصص غدد، پزشک متخصص داخلی، متخصص نورلوژی، متخصص چشم، پزشک عمومی، کارشناس تغذیه، پرستاری و علوم آزمایشگاهی و کادر اداری همه روزه در دو نوبت صبح و عصر به بیماران استان و مناطق همجوار ارائه خدمت میکنند.
وی با اشاره به اینکه میانگین سنی ابتلا به دیابت نوع ۲ در ایران نسبت به کل جهان ۱۰ تا ۱۵ سال کمتر است، بیان کرد: بیشتر بیمارانی که به مرکز ما مراجعه می کند بین ۲۵ تا ۶۰ سال سن دارند.
رحیمی دیابت تیپ ۲ راشایعترین نوع دیابت در استان کرمانشاه عنوان و اظهار کرد: مصرف غذاهای ناسالم، بیتحرکی، چاقی از عوامل ابتلا به دیابت است و مشکل عمدهای که به ویژه در استان کرمانشاه وجود دارد ترس مبتلایان به دیابت از تزریق انسولین است.