دكتر محسن اسلامي
مدير كل امور فرهنگي وزارت علوم
دكتر "محسن اسلامي" - مدير كل امور فرهنگي وزارت علوم عصر امروز در نشست خبري دومين جشنواره فرهنگي هنري ثقلين با بيان اين مطلب افزود: فعاليت ديني بايد زيباترين فعاليت ها باشد. فعاليتي بايد در پيش گرفته شود كه دانشجو از آن احساس رضايت داشته باشد و جذب شود كه جشنواره دوم فرهنگي هنري ثقلين بر اساس اين رويكرد طرح ريزي شده است.
وي با بيان اينكه "اداره كل امور فرهنگي وزارت علوم برنامه ريزي خاصي در حوزه هاي ديني دارد" اظهار داشت: هنر به عنوان يكي از ابزارهاي ملموس كردن حقايق بزرگ مي تواند تأثيرگذار باشد و در جشنواره فرهنگي هنري ثقلين با رويكرد ظريف، جذاب و دقيق به قرآن نگاه مي شود. ادبياتي به نام "هنر" براي معرفي قرآن و زيبايي هاي آن در جشنواره هاي قرآني مدنظر است.
مدير كل امور فرهنگي وزارت علوم با تأكيد بر لزوم آسيب شناسي فعاليت هايي كه تأثيرگذاري لازم را نداشته اند، گفت: قرار نيست فقط يك جشنواره برگزار شود. در يك جشنواره بايد علاوه بر اينكه به ارتقا محوري و آموزش محوري فكر مي شود به تأثيرگذاري آن نيز توجه شود. سطح خروجي در هر برنامه اي بايد مدنظر باشد و اگر برنامه اي اجرا شد و خروجي اش كم بود بايد به آسيب شناسي پرداخت و آسيب را بايد در وهله اول در مديريت جستجو كرد چرا كه جواني كه در جشنواره شركت مي كند نمي تواند خلاق نباشد لذا اشكالاتي كه مي تواند در جشنواره ها ايجاد شود از مديريت و سيستم برگزاري است.
دكتر "محسن اسلامي" تأكيد كرد: اگر زيباشناسي در فعاليت ديني مفقود شود فعاليت ديني نمي تواند تأثيرگذار باشد. در آسيب شناسي فعاليت هاي ديني بايد ديد كه اين فعاليت ها در چه ظرفي عرضه مي شود. فعاليت هاي قرآني در ظروف مختلف داراي تأثيرگذاري متفاوتي است.
وي افزود: در جشنواره ثقلين از هنر استفاده مي شود تا اقتضائات دانشجويان را در حوزه هاي قرآني به رقابت وادار كند. در كنار اينكه عرصه رقابتي در جشنواره ها مدنظر است بايد عرصه تبئيني، توضيحي و آموزشي نيز در جشنواره ها ديده شود.