به گزارش خبرنگار مهر، علی شکوری راد شامگاه سه شنبه در جمع اصلاحطلبان زنجان در مسجد عباسقلی خان شهر زنجان، با انتقاد از روند خروج نخبگان از کشور افزود: انقلاب ما برای حاکمیت قانون بود و قانون اساسی هم بر همین مبنا شکل گرفت. اما برخی عملکردها موجب ریزش سرمایه انسانی شد.
دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی افزود: کشور ما برای توسعه از ظرفیتهای بالایی برخوردار است و نیازمند سرمایههای اقتصادی، انسانی، اجتماعی و سرمایه نمادین یا همان وجود دانشمندان و افراد موفق در حوزههای مختلف برای الگو شدن است.
شکوری راد با یادآوری ائتلاف صورت گرفت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بین آقایان عارف و روحانی، شکلگیری این ائتلاف را مطالبه آحاد مختلف افراد جامعه عنوان کرد و گفت: در آن مقطع زمانی نیاز به ائتلاف بهعنوان یک اصل مهم و اساسی برای پیروزی در بین آحاد جامعه شکل گرفت و بزرگان اصلاحطلب با درک این مطالبه مردم نسبت به ایجاد ائتلاف تلاش کردند که تحقق این امر حماسه خرداد ۹۲ را شکل داد.
دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با تاکید بر اینکه ظرفیت موجود در قانون اساسی کشور میتواند ضامن مطالبات مردم باشد، افزود: درقانون اساسی تضمینهای لازم برای نظارت مردم بر نهاد قدرت تعبیه شده است.
شکوری راد سرمایه نمادین را از دیگر سرمایههای مهم عنوان کرد و افزود هر جامعهای بعد از سرمایه اجتماعی به سرمایه نمادین یعنی الگوهای مورد پسند مردم نیاز دارد تا افق دید مردم رابالا برد.
باید سرمایههای نمادین پاس داشته شوند
دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران سرمایه اجتماعی ما در زمان انقلاب به اوج خود رسید، اظهار داشت: سرمایههای نمادین موجب میشوند که جوانها به این نتیجه برسند که باید پیشرفت کنند. ما به ابن سینا افتخار میکنیم به عنوان سرمایه نمادین یا ستارههای فوتبال موجب رشدالگویی ورزش ما میشوند و باید سرمایههای نمادین پاس داشته شوند.
شکوری راد اضافه کرد: سالهای سال حسرت امیرکبیر را میخوریم او یک فرد ولی سرمایه اجتماعی بود. اگر ایران در آن زمان به همان سرعت پیش میرفت امروز تبدیل به قطب پیشرفت میشد و وضع ما بهتر از آن میشد که الآن هست.
وی بیشترین میزان توسعه و نرخ رشد را در زمان دولت اصلاحات دانست و گفت: اگر آن رویکردها ادامه پیدا میکرد، اعتماد اجتماعی لگدمال نمیشد و دچار آن همه خسارت و تخریب نمیشدیم.
دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی افزود: کشور ما برای توسعه از ظرفیتهای بالایی برخوردار است و نیازمند سرمایههای اقتصادی، انسانی، اجتماعی و سرمایه نمادین یا همان وجود دانشمندان و افراد موفق در حوزههای مختلف برای الگو شدن برای پیشرفت سایرین است.
شکوری راد با اشاره به نقش سرمایههای مختلف کشور در توسعه اظهار کرد: سرمایه نمادین و افراد شاخص در کشور بهعنوان مصلحان جامعه نقشآفرینی میکنند و این سرمایهها باید توسط مردم پاس داشته شوند.
مرحله دوم انتخابات تعیینکننده تفکر غالب سیاسی مجلس
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به انتخابات پرشور خرداد ۹۲ و اسفند ۹۴ گفت:بعد از سال ۸۸ به این نتیجه رسیدیم که هیچکدام از جریانهای سیاسی قابل حذف نیستند بلکه باید یاد بگیریم که نسبت به همدیگر حق حیات و حضور قائل شویم و از تکروی و افراط پرهیز کنیم.
وی ضمن تاکید بر حفظ اتحاد و انسجام و حضور در پای صندوقهای رأی از مردم خواست تا با رأی به لیست امید به بهبود وضعیت و تقویت تعامل با نهادهای مسئول کمک کنند.
شکوری راد با انتقاد از اعتماد دولت قبل در سپردن اوراق قرضه و اعتماد به آنان در راستای جلب سود، این امر را عاملی در راستای کمک به تصاحب دو میلیاردی ما توسط کشور متخاصم دانست.
شکوری راد بابیان اهمیت دور دوم انتخابات برای هر دو طیف اصلاحطلب و اصولگرا افزود: مرحله دوم تعیینکننده تفکر غالب سیاسی مجلس شورای اسلامی است، به همین دلیل باید مردم با حضور پرشور خود در پای صندوقهای رأی، نتیجه انتخابات را رقم بزنند.
وی در پایان گفت: اصلاحطلبان همواره برای حضور جدی درصحنه انتخابات تلاش کردهاند و در این مرحله نیز عزم راسخی برای مشارکت دارند.