به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی ضیایی مهر صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از ایستگاه راه آهن شهید مطهری اظهار کرد: فاصله این ایستگاه تا مشهد حدود ۳۵ کیلومتر و به صورت جاده ای ۴۰ کیلومتر است.
وی افزود: ایستگاه راه آهن شهید مطهری بعد از ایستگاه سرخس بزرگترین ایستگاه باری است که برای عملیات تخلیه بارگیری، واردات، صادرات و ترانزیت و حمل و نقل از ظرفیت این ایستگاه استفاده می شود.
مدیرکل راه آهن خراسان رضوی عنوان کرد: مساحت ایستگاه راه آهن شهید مطهری شامل خطوط ریلی، تخلیه و بارگیری با سرمایه گذاری بخش خصوصی و ۱۰۰میلیارد تومان در مساحت ۱۸۹ هکتار احداث شده است.
وی فاصله ایستگاه شهید مطهری تا ایستگاه سرخس را ۱۵۳ کیلومتر اعلام کرد و گفت: از جمله امتیازات این ایستگاه نزدیکی به سرخس، مرز دوغارون و افغانستان است که به صورت خطی به سمت دو غارون انشعاب پیدا خواهد کرد.
ضیایی مهر ادامه داد: فاز نخست این مسیر از فریمان تا ایستگاه شهید مطهری در حال ساخت است.
وی ابراز کرد: انشعاب خط مشهد به دوغارون از ایستگاه راه آهن مطهری پتانسیل خوبی است تا برنامه ریزی بیشتری در این ایستگاه انجام شود چرا که موقعیت این ایستگاه قابلیت این را دارد که تبدیل به بندری خشک در شرق و شمال شرق کشو شود.
مدیر کل راه آهن خراسان رضوی درباره وضعیت ترانزیت در ایستگاه راه آهن شهید مطهری عنوان کرد: در این ایستگاه سالیانه حدود یک میلیون تن نفت کوره مصرفی خراسان رضوی که با ریل حمل می شود کاملا در انبار نفت این ایستگاه با سرمایه گذاری بخش خصوصی تخلیه میشود.
وی با بیان اینکه تخلیه نفت کوره در گذشته در شهر مشهد انجام میشد، اضافه کرد: در ایستگاه شهید مطهری یک میلیون تن واردات و صادرات انجام میشود که در این راستا توسعه و گسترش آن را با ۲۰ میلیارد تومان در دست اقدام داریم.
ضیایی مهر افزود: با گسترش این ایستگاه به دنبال انجام عملیات بارگیری کالاها از آسیای میانه هستیم تا واردات و صادرات را از ایستگاه مشهد به شهید مطهری انتقال دهیم.
وی با اشاره به ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این ایستگاه اظهار داشت: با توجه به حجم این سرمایه گذاری این ایستگاه ظرفیت این را دارد که تبدیل به یک بندر خشک تجاری شود.