به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، خلیل قاسمی بیان کرد: تا کنون ۷۶ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان هرمزگان برگزار شده است که این تعداد جلسه ۷۵۶مصوبه به همراه داشته است که ۵۴۶مصوبه اجرا و تعیین تکلیف شده و ۲۱۰ مصوبه آن در دست اجرا است.
قاسمی به وضعیت طرح ها و واحدهای صنعتی در استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: استان هرمزگان دارای هزار و شش طرح صنعتی است، ۵۲۷ واحد صنعتی که از این تعداد ۳۹۰ واحد فعال و غیر فعال و ۱۳۷ واحد راکد تشکیل می دهند.
وی در ادامه به تشریح وضع موجود صنایع و واحدهای تولیدی در استان هرمزگان پرداخت و اظهارداشت: اقدامات در حال اجرا به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی در استان استفاده از ظرفیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی است.
وی عنوان کرد: تأمین بخشی از نقدینگی واحدهای تولیدی از طریق طرح کمک های فنی و اعتباری به شکل پرداخت یارانه سود و کارمزد تسهیلات یکی از راهکارهای پیشنهادی کارگروه رفع موانع تولید است.
قاسمی شناسایی واحدهای تولیدی که در زمینه بازاریابی و فروش دچار مشکل هستند و ریشه یابی مشکل فوق و معرفی به مبادی ذیربط جهت رفع مشکل، پیگیری های لازم از مبادی ذیربط جهت تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع، ایجاد ارتباط بین مراکز علمی و واحدهای تولیدی جهت به روزرسانی تکنولوژی تولید و مساعدت جهت نوسازی ماشین آلات مورد استفاده، برآورد نقدینگی مورد نیاز در بخش صنعت بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال را از جمله طرح های ارائه شده برای رفع مشکل واحدهای تعطیل و راکد در استان عنوان کرد.
قاسمی اهم مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان هرمزگان را نقدینگی و سرمایه درگردش، بازار و فروش محصول، بدهی معوق، تامین مواد اولیه، مسائل تکنولوژی و خط تولید، انرژی و قیمت ارز قیمت ارز عنوان کرد.