شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری در سفر به بروجن از شعب انتخاباتی این حوزه انتخابیه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر جمعه در سفر به شهرستان بروجن از شعب انتخاباتی حوزه انتخابیه مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در شهر بروجن بازدید کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در حاشیه بازدید خود از شعب انتخابیه این حوزه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انتخابات در دو حوزه انتخابیه اردل، کوهرنگ، فارسان و اردل و بروجن به خوبی در حال برگزاری است.

قاسم سلیمانی دشتکی عنوان کرد: مسئولان اجرایی انتخابات باید تلاش خود را برای برگزاری هرچه مطلوب انتخابات مرحله دوم مجلس در این دو حوزه انتخابیه انجام دهند.

وی تاکید کرد: انتخابات مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفند ماه سال گذشته بدون هیچ مشکل و در امنیت کامل برگزار شد و یکی از بهترین انتخابات های برگزار شده مجلس در استان چهارمحال و بختیاری بوده است.

وی یادآور شد: حضور حماسی مردم در انتخابات مرحله اول مجلس نقشه های دشمنان کشور را ناکام گذاشت و مردم همانند انتخابات مرحله اول حضور پر شوری در این انتخابات داشته باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مسئولان اجرایی برگزاری انتخابات در دو حوزه انتخابیه باید تلاش کنند مراحل برگزاری انتخابات به خوبی و بدون هیچ مشکلی برگزار شود.

چهارمحال و بختیاری دارای چهار حوزه انتخابیه شهرکرد (شهرکرد، فرخ شهر، سامان و بن)، لردگان، فارسان (فارسان، کیار، کوهرنگ و اردل) و بروجن است که از استان چهارمحال و بختیاری چهار نفر به عنوان نماینده مردم راهی مجلس شورای اسلامی شوند که هم اکنون تکلیف دو حوزه انتخاباتی شهرکرد و لردگان مشخص شده است.

هم اکنون انتخابات در دو حوزه انتخابیه بروجن و حوزه انتخابیه اردل، کوهرنگ، فارسان و کیار در حال برگزاری است.