بهزاد ستاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بسیاری از مشکلات بعد از ازدواج زوجین به ضعف آگاهی آن ها برمیگردد، تصریح کرد: از سویی روند مطلوب و ساختار صحیحی برای ازدواج تعریف نشده است.
وی تأکید کرد: بخش مهمی از آمار طلاق به عدم رعایت معیارهای همسرگزینی مرتبط است و این در حالی است که اگر ساختار صحیح و معیارهای صحیحی پیش پای جوانان گذاشته شود، از بسیاری از اختلافات زندگی مشترک و طلاق خواه کاست.
مدیرکل بهزیستی استان معتقد است برای به حداقل رساندن مشکلات زندگی زوجین، مشاوره قبل، بعد و حین ازدواج ضروری است و در واقع ساختار ازدواج میتواند برنامه و شکل مشاوره را نیز ترسیم کند.
به گفته ستاری در حال حاضر برخی معیارهای ازدواج در جامعه متداول شده که صحیح نیست و با وجود اینکه به ظاهر ایرادی ندارد، میتواند زندگی زوجین را دچار مشکل سازد.
وی از جمله رواج ازدواجهای فامیلی و رواج ازدواج دانشجویی را مواردی دانست که نیازمند بازنگری در الگوی اجرایی خود است.
مدیرکل بهزیستی استان معتقد است به عنوان مثال این باور وجود دارد که ازدواج فامیلی ازدواج با فردی است که شناخته شده است و مشکلات زندگی در آن به حداقل میرسد، در حالی که در این شکل از ازدواج مشکلات ژنتیک و تولد فرزندان معلول مورد غفلت است.
ستاری افزود: علاوه بر این به ازدواج آسان و دانشجویی تأکید میشود، در حالی که بعد از ازدواج دانشجویی که هنوز ثبات اقتصادی، مالی و عاطفی ندارد، مشکلات بعدی مورد غفلت قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه بسیاری از باورهای ازدواج در حال مطالعه و بررسی است، ابراز امیدواری کرد بتوان ساختار صحیح برای ازدواج تعریف کرد و در اختیار جوانان قرار داد.