ناصح كامكاري نويسنده و كارگردان تئاتر به همراه گروه "ارژنگ" پس از هفت سال نمايش "آنجا كه ماهي ها سمي مي شوند" را كارگرداني مي كند.

به گزارش خبرنگار مهر، كامكاري در گفتگو با خبرنگار مهر علت انتخاب اين نمايش را ارزش هاي داراماتيك اثر عنوان كرد و گفت :" اين نمايشنامه يكي از آثار شاخص ادبيات معاصر ايران است كه تا كنون هرگز اجراي حرفه اي از آن روي صحنه نرفته است. من به جاي اينكه يك اثر كلاسيك خارجي را كارگرداني كنم تصميم گرفتم يكي از بهترين آثار كلاسيك ايراني را روي صحنه ببرم."

وي پس از كارگرداني نمايش "در فراغ فرهاد" در جشنواره فجر 1377 و اجراي عمومي آن در سال 1378 تا كنون نمايشي را روي صحنه نبرده است. "آنجا كه ماهي ها سمي مي شوند" نوشته خسرو حكيم رابط است كه سال 1349 نگارش شده است و تا كنون هفت بار تجديد چاپ شده است.

كامكاري درباره داستان اين نمايش توضيح داد :" اين نمايش، درباره ماهيگيري است كه تلاش مي كند، موقعيت معيشتي همكاران  را بهبود دهد اما در اين ميان سوءتفاهماتي بوجود مي آيد كه خود متضرر مي شود."

وي با اشاره به زمان و سالن اجراي نمايش، گفت : " من قول ضمني از مسوولان مركز هنرهاي نمايشي گرفته بودم كه اين نمايش را اوايل پاييز در تالار چهارسو اجرا كنم اما تاريخ قطعي و سالن اجرا مشخص نشده است و تا روشن نشدن اين موارد نمي توانم عوامل اجرا را انتخاب كنم چون انتخاب آنان بستگي به اين دارد كه تاريخ دقيق اجرا را بدانم."

محمد حاتمي، الهام پاوه نژاد، علي بي غم، ژاله صامتي، پويا پوررحيمي و... از اعضاي گروه ارژنگ هستند.

روخواني نمايشنامه "تانگوي تخم مرغ داغ" نوشته اكبر رادي سال 81 در سالن انتظار تالار اصلي و نمايشنامه "سر به ازاي سرنيزه" سال 83 در فرهنگسراي نياوران از ديگر فعاليت هاي گروه ارژنگ است.