ابوالقاسم مختاري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: در حدود 20 ميليون از جمعيت كشور را روستاييان تشكيل مي دهند و اغلب آنان اقشار كم درآمدي هستند كه توان پرداخت هزينه هاي درماني را ندارند و اجراي طرح بيمه روستاييان باعث شده تا درصدي از مشكلات اين قشر در دريافت خدمات درماني كاسته شود.
وي افزود: طرح بيمه روستاييان گرچه تا حدودي مشكلات درماني روستاييان را برطرف نموده اما با اين وجود نواقصي در اجراي اين طرح وجود داشت كه در حال حاضر روستاييان را در دريافت خدمات با مشكل مواجه نموده است.
مختاري تصريح كرد: بر اساس آمار موجود 90 درصد افراد ساكن در روستاها دفترچه بيمه دريافت كرده اند اما نبود پزشك در مراكزط درماني باعث شده آنان در دريافت خدمات با مشكل مواجه شوند ، در واقع كمبود پزشك باعث شده تا سيستم ارجاع در هدابت بيماران به مراكز بستري نتواند عملكرد مطلوبي داشته باشد.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس خاطر نشان كرد: سازمان خدمات درماني به عنوان متولي اجراي اين طرح بايد پيش از توزيع دفترچه بيمه مشكل كمبود پزشك را در مراكز درماني روستايي حل نمود چراكه در اختيار داشتن دفترچه اي كه نمي توان از ان استفاده مطلوب نمود هيچ فايده اي براي روستاييان ندارد.