به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی به تشریح آخرین روند برگزاری جشنواره قصههای قرآنی اشاره کرد و گفت: در هر دوره به طور معمول آثار برتر جشنواره شناسایی و به سمع و نظر جامعه قرآنی و دیگران میرسیده که آثار مختلفی نیز در این چند دوره گردآوری شده و به عنوان کتاب برگزیده و کتاب سال معرفی شدهاند، اما به نظر میرسد اگر بخواهیم حرکتی جدی در این زمینه انجام بدهیم باید از مشی قرآن پیروی کنیم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: قصههای قرآنی برای تمامی مردم با هر قومیت، زبانی و سنی آمده است و اختصاص به قشر خاصی ندارد. ما نیز باید بتوانیم در حد وسعمان قصههای قرآن و جشنواره قصههای قرآنی را میان عموم مردم جهان نشر دهیم که برای این اتفاق نیز برنامههای ویژهای داریم.
وی افزود: در بسیاری از موارد تعریف ما از قصه تنها محدود به آثار مکتوب است در صورتی که با توجه به قالبها و ابعاد مختلفی که در این زمینه وجود دارد در این دوره درصددیم تا از توان هنرمندان در رشتههای مختلف هنری اعم از هنرهای ادبی، تجسمی و نمایشی و البته قالبهایی از آنها که قصه محور است استفاده نمایی و در این دوره آثار ارسالی تنها محدود به قصههای مکتوب نخواهد بود.
حجت الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه باید ساختار مدون و دقیقی برای جشنواره مصوب کنیم تا در دورههای بعدی نیز کار به صورت منظمتری برگزار شود، گفت: طبق برنامهریزی صورت گرفته اوایل زمستان سال جاری شاهد برپایی این رویداد قرآنی خواهیم بود ولی اگر سیاست سازمان اوقاف و ستاد عالی مسابقات؛ برگزاری این جشنواره در کنار مسابقات بین المللی قرآن باشد این امکان نیز فراهم شده تا در دوره بعدی مسابقات شاهد برپایی جشنواره قصههای قرآنی همزمان با مسابقات بینالمللی قرآن کریم باشیم.
دبیر ستاد برگزاری سی و سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با بیان اینکه از فراخوان چهارمین جشنواره قصههای قرآنی در حاشیه سی و سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم رونمایی خواهد شد، تصریح کرد: غرفهای نیز در محل برگزاری مسابقات(مصلی تهران) در نظر گرفته شده است، تا هم در خصوص نحوه برگزاری و عملکرد سه دوره قبلی جشنواره قصههای قرآنی گزارشی داده شود و همچنین بتوانیم از فراخوان جشنواره نیز در این دوره از مسابقات بین المللی قرآن رونمایی کنیم.