به گزارش خبرنگار مهر، صید محمد جمشیدی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشست خبری تعمیرات اساسی شرکت پالایش نفت کرمانشاه اظهار داشت: تعمیرات اساسی برنامه روتین و مستمری است که در دورههای چهار سال یکبار در پالایشگاههای نفت انجام میشود و در این دوره تعمیرات کلیه تجهیزات و قطعات که توسط واحد بازرسی و نظارت چک شده و نیاز به بازبینی و تست دارد باز میشود و در صورت نیاز تعمیر و یا تعویض صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت کرمانشاه عمدهترین تجهیز و تعمیرات اساسی را مربوط به برج تقطیر و کوره مادر در این پالایشگاه عنوان کرد و افزود: امسال نقص و مورد خاصی در تجهیز این دو مورد ندیدیم و تغییرات نیز معموملی است.
جمشیدی با اشاره به انجام ۵۰ درصد روند تعمیرات اساسی شرکت پالایش نفت کرمانشاه طی یک هفته گذشته گفت: برنامه ما اتمام و تکمیل پروسه تعمیرات اساسی تا یکم خرداد ماه امسال است و پس از آن پالایشگاه دوباره در مدار تولید قرار میگیرد.
وی واحدهای ۱۰۰ بخش تقطیر، ۲۰۰ تولید بنزین، ۳۰۰ اوره زدایی، ۴۰۰ نفت سفید و ۵۰۰ در بخش گاز مایع را واحدهای مهم و اساسی عملیاتی در پالایشگاه نفت کرمانشاه عنوان کرد و افزود: واحد آب، برق، بخار واحد جانبی و کمکی پالایشگاه است که وظیفه تولید و برق و بخار مورد نیاز پالایشگاه را بر عهده دارد و جزو تعمیرات اساسی است.
این مسئول با ادامه توضیحات بیان کرد: پالایشگاه بیوقفه و مستمر فعال است و تعمیرات اساسی فرصتی برای افزایش راندمان و بهرهوری پالایشگاه است و با این اقدام تجهیزات بروز شده و هزینههای تعمیر کاهش مییابد.
جمشیدی یادآور شد، نوسازی و تعمیرات اساسی با هدف تداوم مستمر تولید و افزایش بهرهروی و راندمان دستگاهها برای ۴ سال آتی است.
برنامه توسعه کمی و کیفی پالایشگاه نفت کرمانشاه دنبال میشود
وی پالایشگاه نفت کرمانشاه را از جمله صنایع سبز عنوان و تصریح کرد: یکی از اهداف احداث این پالایشگاه در موقعیت فعلی وجود رودخانه قرهسو برای تامین نیاز آب بود اما از ۸ سال گذشته با احداث واحد کمکی مانند برج خنک کننده نیازی به تامین آب از رودخانه نداریم و نیاز خود را از طریق چاههای آب تامین میکنیم و لازم به ذکر است این فرآیند در سیکلی بسته انجام می شود و هیچگونه خروجی آب به داخل رودخانه نداریم.
جمشیدی ماهیت کار پالایشگاه نفت کرمانشاه را تولید دانست و بیان کرد: شرکت پالایش نفت کرمانشاه در لیست صنایع آلاینده قرار ندارد و از پرداخت عوارض در اینخصوص معاف هستیم.
وی انجام برنامه توسعه کمی و کیفی برای پالایشگاه نفت کرمانشاه را از مهمترین اقدامات پیش بینی شده عنوان و اظهار کرد: اجرای برنامه توسعه نیازمند منابع مالی است و از سال گذشته تاکنون برنامه توسعهای خاصی انجام ندادیم ما برنامههای مختلفی داریم.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت کرمانشاه از تولید روزانه هزار بشکه هگزان در این پالایشگاه خبر داد و گفت: با توجه به الزام قانونی باید تا سال ۹۸ برنامه کیفیسازی پالایشگاه انجام شود و حتی مقرر شده ۳۰ درصد از سود پالایشگاهها برای توسعه کیفی لحاظ شود.
وی با بیان اینکه مرغوبترین خوراک پالایشگاه نفت کرمانشاه از طریق خط نفت شهر تامین میشود، افزود: خط جنوب «اهواز» نیز از خطوط تامین خوراک پالایشگاه است.
جمشیدی اشاره به تاثیر انجام فرآیند تعمیرات اساسی در ارتقا کیفیت فرآوردهها گفت: ۴۰۰ نیروی رسمی و ۴۰۰ نیروی پیمانکار در شیفتهای کاری روزکار، عصرکار و شب کار مشغول خدمت در پالایشگاه نفت کرمانشاه هستند.