مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری گلستان گفت: ۴۲ مصوبه از مجموع ۵۶ مصوبه کارگروه اقتصادی استان در سال گذشته محقق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف بسنجیده، عصر چهارشنبه در کارگروه اقتصادی استان گلستان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۶ مصوبه از طریق ۱۴ دستگاه اجرایی در این کارگروه به تصویب رسید.

وی افزود: بیشترین مصوبات مربوط به سازمان جهاد کشاورزی با ۱۷ مصوبه و کمترین آن مربوط به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دامپزشکی و شرکت شهرک‌های صنعتی هرکدام با یک مصوبه بوده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری گلستان خاطرنشان کرد: از مجموع ۵۶ مصوبه این کارگروه در سال گذشته ۱۴ مصوبه در حال پیگیری و اجرا است.

وی متذکر شد: ما دستگاه اجرایی نیستیم و وظیفه هماهنگی و رصد کردن کارگروه‌های مختلف و تعیین راهبردهای اقتصادی استان بر عهده ماست.

وی ادامه داد: سال گذشته ۷۴ طرح و پروژه محوری و محرک اقتصادی در استان گلستان مشخص شد و خلاصه این طرح‌ها به سازمان اقتصاد و دارایی ارسال‌شده است.

به گفته بسنجیده تاکنون دستگاه‌های اجرایی استان سیاست‌ها و برنامه خود برای اجرایی و عملیاتی شدن این پروژه‌ها را ارائه نکرده‌اند که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن این مهم محقق شود.

در ادامه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان گفت: سازمان مدیریت در راستای سند راهبردی و اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های سازمانی، شیوه‌نامه ارسال کرده و سهم هرکدام از بخش‌های کشاورزی، اقتصادی و ... را مشخص کرده است.

داوود طبرسا افزود: بر اساس برنامه‌ریزی بلندمدت صورت گرفته باید وضعیت منطقه آزاد، ریل عریض و پایانه غلات در استان مشخص شود.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود پروژه‌های اولویت‌دار استان مانند سرمایه‌گذاری خارجی، منطقه آزاد و پایانه غلات به‌طور مشخص با تشکیل تیمی برنامه‌ریزی و تعیین تکلیف شوند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون سهم درآمدی و مالیاتی استان گلستان در مقایسه با استان‌های هم‌تراز خود مانند ایلام و خراسان بیشتر است درحالی‌که سرانه درآمدی شهروندان نسبت به این استان‌ها پایین‌تر بوده است.