در حالی که نمایشگاه کتاب تهران به روزهای پایانی فعالیت خود نزدیک می شود، امروز پنجشنبه و همزمان با آیین زیارت اهل قبور در بهشت زهرا(س) ورود مردم به نمایشگاه با کندی صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، با رسیدن روزهای پایانی هفته و ایام مسافرت های بین شهری و در شرایطی که بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به روز نهم فعالیت خود رسیده است، ترافیک شدیدی در مبادی ورودی شهر آفتاب محل برگزاری نمایشگاه ایجاد شده است.

امروز پنجشنبه است و با توجه به آیین های زیارت های اهل قبور در بهشت زهرا(س)، اتوبان ها و آزادراه های منتهی به این منطقه که در نقطه مقابل محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران قرار گرفته است، با حجم زیادی از ترافیک خودروهای عبوری مواجه شده است.

این در حالی است نمایشگاه کتاب تهران در روزهای آخر هفته که غالب مردم اوقات فراغت بیشتری  دارند، بیش از دیگر ایام هفته پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود. به نظر می رسد با رسیدن به روزهای پایانی فعالیت نمایشگاه، امروز و دو روز آتی، این رویداد بین المللی شلوغ ترین روزهای فعالیت خود را تجربه کند.

نمایشگاه بیست و نهم ساعت ۸ شب روز شنبه ۲۵ اردیبهشت رسما به فعالیت خود در شهر آفتاب پایان می دهد.