گرگان – دبیر هیئت والیبال استان گلستان گفت: نخستین دوره مسابقات والیبال ساحلی آزاد کشور به میزبانی آق قلا برگزار می‌شود.

قربان توسن در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این دوره از رقابت‌ها ۹ خرداد قرعه‌کشی می‌شود و ۱۰ خرداد در زمین‌های ساحلی شهرستان آق قلا آغاز خواهد شد و به مدت سه روز ادامه دارد.

وی افزود: نخستین دوره مسابقات والیبال ساحلی آزاد کشور در آق قلا در رده سنی بزرگسالان و بدون محدودیت سنی برگزار خواهد شد و تیم‌های شرکت کننده تا چهارم خرداد فرصت دارند آمادگی خود را برای حضور در این رقابت‌ها به سازمان والیبال ساحلی فدراسیون اعلام کنند.

توسن ادامه داد: ۱۲۰ میلیون ریال جایزه نقدی برای تیم‌های برتر این رقابت‌ها در نظر گرفته شده که به تیم‌های اول تا هشتم اهدا خواهد شد.

به گفته وی، استان گلستان و به خصوص شهرستان آق قلا از قطب‌های والیبال ساحلی ایران به شمار می‌روند و امیدواریم این رقابت‌ها به میزبانی آق قلا به بهترین شکل ممکن و در سطح بالایی برگزار شود.