به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله معین ظهر شنبه در یکصد و سی و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اظهار داشت: سال گذشته تخصیص اعتبارات دولت و پرداخت وجه به قطار شهری اصفهان به نسبت اعتبارات مصوب دولتی در سایر بخشها درصد بیشتر و كاملتری بود.
وی بیان داشت: همچنین میزان پرداختی شهرداری به قطار شهری نیز هر چند كمتر از درصد اختصاص یافته به بسیاری از پروژههای دیگر شهرداری بود اما باز هم راهگشا بود كه امیدواریم این پیگیریها مستمراً ادامه یافته تا برای یك بار هم كه شده به وعده مسئولان شهری در راهاندازی كامل قطار شهری جامه عمل بپوشاند.
رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با وجود انجام مقدمات اداری در خرید اتوبوس شهری تاكنون در این خصوص اتوبوسی تحویل داده نشده كه امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار بگیرد.
وی ادامه داد: باید در راستای برنامه ریزی برای تسریع در اجرایی شدن خطوط دوم و سوم متروی اصفهان اقدامات موثری صورت بگیرد.
معین تاکید کرد: همچنین مجدداً در راستای برنامهریزی كاملتر برای بهرهبرداری از اتوبوسهای موجود و جلوگیری از تجمع بیمورد اتوبوسها در ابتدا و انتهای خطوط و همچنین در شبها پس از گذشت زمان اوج آن هم با موتورهای روشن باید اقدامات لازم صورت بگیرد.
جانمایی مسجد در تفکیکی های جدید دیده شود
دیگر عضو کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: کمبود مسجد از مشکلات مناطق و محلات جدید شهر است و از معاونت معماری و شهرسازی شهرداری درخواست میشود که در تفكیكیهای جدید جانمایی مسجد دیده تا در راستای حضور مردم محل و تشكیل هیئت امناء در ساخت مسجد اقدام شود.
سردار کریم نصر اصفهانی با اشاره به لزوم توجه به نیازهای محلات و مناطق شهر اظهار کرد: محله محوری یکی از مهمترین رویکردهای شورای اسلامی شهر است.
وی با بیان اینکه یكی از اشكالات مناطق و محلههای جدید نبود مسجد و یا كمبود آن بوده كه به شدت احساس میشود، اضافه کرد: این موضوع با شهرسازی جدید در قبل از انقلاب آغاز شد و متاسفانه در بعد از پیروزی انقلاب هم برنامهریزان شهری و مشاورین یا ندیده اند و یا كم رنگ به آن پرداخته شده است.
عضو کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: برای مثال لکه ای به نام مذهبی دیده شده كه بعضاً هم اتفاق نیفتاده است و اما در این شرایط مردم متدین حركت خودجوش را ادامه دادند.
وی با تاکید بر اینکه اگر به گذشته نگاه كنیم، می بینیم که نیاکان ما به صورت جدی به موضوع مسجد اهمیت می دادند كه در هر خیابان، كوچه و محلهای چندین مسجد وجود دارد، ادامه داد: امروزه محلات جدید ما كه معمولاً در آنجا بلندمرتبه ساخته شده و شكل می گیرد بعضا فاقد مسجد و یا با فاصله زیادی برای اهالی وجود دارد.
نصر اصفهانی تاکید کرد: با توجه به این موضوع از معاونت معماری و شهرسازی شهرداری درخواست می شود که در تفكیكیهای جدید جانمایی مسجد دیده شود تا در راستای حضور مردم محل و تشكیل هیئت امناء در ساخت مسجد اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه طرح جامع برای نقاط شهر كه مسجد ندارند باید تهیه شود و مراحل قانونی آن طی شود تا ما بتوانیم در مقام عمل موضوع محله محوری كه باید مسجد محور اصلی محله باشد را اجرا کنیم، افزود: در چهار دوره فعالیت شورا به موضوع مسجد توجه شده و مصوبات خیلی خوبی داشته است.
عضو کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: واگذاری زمین برای احداث مساجد، كمك به عمران مساجد، كمك به كانون های فرهنگی مساجد و مجوز ۱۰۰ متر تجاری رایگان برای هر مسجد برای تامین مخارج از جمله این مصوبات است.