سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن که پس از شکست تیمش برابر استقلال خوزستان مورد توهین برخی هواداران پرسپولیس قرار گرفته بود توضیحاتی در این مورد ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی گل‌محمدی با بیان اینکه تیمش در گرمای اهواز تلاش زیادی کرد تا بتواند برابر استقلال خوزستان به پیروزی برسد گفت: شرایط ما برای این بازی مناسب نبود چرا که چند بازیکن خوب مان را در اختیار نداشتیم . با این حال چون زحمت خودمان را کشیدیم پیش وجدان خودمان شرمنده نیستیم.

گل‌محمدی در مورد اتفاقات رخ داده در پایان بازی و اینکه به سمت او اشیایی پرتاب شد، گفت: بهتر است که دیگر خیلی به آن نپردازیم چرا که این مسائل در رسانه ها مطرح شده است. با وجود اینکه خیلی به من توهین شد و چیزهایی به سمت من پرتاب شد اما دیگر نمی خواهم در موردش صحبت کنم.

وی خاطرنشان کرد: در این بازی ما چهار بازیکن اصلی را نداشتیم. احسان پهلوان، امیراحمد کامدار، کاوه رضایی و هاشم بیک‌زاده در این بازی غایب بودند. تصور کنید پرسپولیس بدون محمد انصاری، کمال کامیابی‌نیا و امید عالیشاه چه شرایطی را خواهد داشت. بهتر است منصفانه قضاوت کنیم.

گل‌محمدی در مورد اینکه چرا رجب‌زاده را از ابتدا در ترکیب اصلی قرار نداد، گفت: ما درگیر سه جام بودیم و در این شرایط فشار زیادی روی بازیکنان تیم ما وارد شده است.تیم استقلال خوزستان هم جوانان پرنفس و دونده‌ای دارد با این حال بازیکنانی که در زمین حضور داشتند مقابل استقلال خوزستان کم نیاوردند. خدا شاهد است که استراتژی ما موفقیت در این بازی بود. رجب‌زاده هم در 15 دقیقه پایانی بازی کرد.

وی در مورد حمله هواداران پرسپولیس به صفحه اینستاگرام او و مطرح کردن حرف های ناشایست گفت: هواداران می‌دانند که بازیکنان و مربیان پرسپولیس تلاش خود را کردند و این تیم با تفاضل گل قهرمان نشد. اگر هم از من ناراحت هستند و فکر می‌کنند با گفتن برخی کلمات در فضای مجازی از ناراحتی‌شان کم می شود من مشکلی با این مسئله ندارم.

گل‌محمدی در پایان گفت: هواداران پرسپولیس فقط بدانند که من و تیمم تمام تلاشمان را کردیم با این حال قهرمان نشدن پرسپولیس چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند. بهتر است کارشناسان در مورد بازی تیم ما مقابل استقلال خوزستان نظر بدهند و بگویند که ما بدون داشتن چهار بازیکن چگونه مقابل استقلال خوزستان بازی کردیم.