به گزارش خبرنگار مهر،غلامرضا عسگری عصر شنبه در جلسه کارگروه سلامت شهرستان ملارد که با حضور جمعی از مسئولان محلی و منطقه ای در سالن اجتماعات فرمانداری ملارد برگزار شد،اظهار داشت:یکی از موارد حائز اهمیت که لزوم توجه و دقت نظر هر چه بیشتری را می طلبد،به بیماری التور(وبا) معطوف می شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد افزود:در حال حاضر شاهد مشکل حاد و خاصی در این عرصه نیستیم اما اصل و منطق پیشگیری ایجاب می کند دقت نظر و نظارت لازم برای جلوگیری از بروز و شیوع آن لحاظ شود.
عسگری گفت:با عنایت به افزایش بارندگی ها در سال جاری و بالا آمدن سطح آب،ضریب بروز احتمالی این بیماری نیز افزایش یافته است.
وی افزود:بر اساس ارزیابی ها و مطالعات انجام شده،هر پنج تا شش سال یکبار، احتمال شیوع این بیماری افزایش می یابد که یکی از کانون های انتشار این بیماری به نقاط و محل های شکستگی لوله های آب باز می گردد که می طلبد دقت نظر و نظارت مضاعف در این برهه حساس مد نظر قرار گیرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد عنوان کرد:البته این دغدغه مختص شهرستان ملارد نیست و در دیگر شهرستان ها نیز این مخاطره وجود دارد که با رعایت اصول ایمنی و بهداشتی و اتخاذ تدابیر کارآمد و اصولی،پیشگیری از شیوع یا بروز احتمالی آن میسر و محقق خواهد شد.
در ادامه این جلسه، گزارشی نیز در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص ماپینگ آپ و واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال ارائه شد.
طبق اطلاعات ارائه شده واکسیناسیون فلج اطفال در دو مرحله مدنظر قرار گرفته که در اولین گام، هزار و ۹۹۲ نفر نفر واکیسنه شده اند که از این میزان ۲۲۳ نفر ایرانی بوده اند و مرحله دوم این طرح نیز در آینده ای نزدیک اجرایی خواهد شد.