نمایندگان بااصلاح قانون سنجش وپذیرش دانشجو،مقرر کردند نمرات دروس متوسطه دوم و پیش دانشگاهی که امتحانات آن به صورت سراسری و طبق استانداردها برگزار شود،در رتبه کنکور دانش آموزان تاثیرگذارباشد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی کلیات و جزئیات طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

نمایندگان با تصویب ماده واحده این طرح مقرر کردند بند الف ماده یک قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب سال ۱۳۹۲ به شرح زیر اصلاح شود:

الف ـ سابقه تحصیلی: نمرات تعدادی از دروس دوره متوسطه دوم و پیش دانشگاهی است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار می شود.

۲ ـ بند «ب» ماده ۳ قانون (وظایف و اختیارات شورای سنجش و پذیرش) به شرح زیر اصلاح می شود:

ت ـ اتخاذ تصمیم در مورد میزان و نحوه تاثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی (متناسب با تحت پوشش قرار گرفتن امتحانات سراسری، نهایی و استاندارد) آزمون عمومی و ازمون اختصاصی در سنجش.

تبصره ـ این قانون از تاریخ تصویب، لازم الاجرا است.

نمایندگان همچنین با الحاق تبصره دیگری به این طرح، تاکید کردند: تاثیر سوابق تحصیلی برای سال ۹۵ به صورت مثبت اعمال می شود و سایر موارد با بررسی کارشناسی برای سالهای بعد اعمال می شود.

با اضافه شدن این تبصره، این قانون فقط در سال ۹۵ اجرا می شود و برای ادامه اجرای آن باید بررسی های کارشناسانه انجام شود.