ایلام-نخستین جشنواره فرامرزی مطبوعات جدار مرزی ایران و عراق در دانشگاه ایلام آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جشنواره فرامرزی مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی استان‌های نوار مرزی بین دو کشور ایران و عراق ساعت ۱۰ امروز در دانشگاه ایلام آغاز شده، این جشنواره برای نخستین بار ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت (دوشنبه تا چهارشنبه) امسال در شهر ایلام برگزار می شود و در مجموع یک هزار و ۲۷۸ اثر شامل یک هزار و ۲۰ اثر در بخش آزاد و ۱۷۳ اثر در بخش ویژه به دبیرخانه این جشنواره از سوی اهالی رسانه های استان های مرزی ارسال شده است.

هم‌زمان با آغاز کار این جشنواره، نمایشگاه آثار مطبوعات، خبرگزاری‌ها و  رسانه‌های استان‌های نوار رمزی دو کشور عراق و ایران در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

همچنین جشنواره فرامرزی مطبوعات میزبان مدیران ملی محیط‌زیست و منابع طبیعی خواهد بود و در این  مراسم پرفسور کردوانی در مورد مسائل زیست‌محیطی سخنرانی خواهد کرد.

در این جشنواره از ۴۴ فعال رسانه ای دو کشور ایران و عراق تجلیل خواهد شد که از این تعداد ۳۹ نفر خبرنگار ایرانی و پنج نفر نیز از فعالان رسانه ای کشور همسایه عراق هستند.

این جشنواره برای نخستین بار با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، استانداری ایلام و معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ویژه استان های جدار مرزی غرب ایران شامل ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و خوزستان و هفت استان مرزی کشور عراق به میزبانی استان ایلام برگزار می شود.

فراخوان این جشنواره ویژه استان های میسان، واسط، دیالی، سلیمانیه و اربیل، حلبچه و بصره کشور عراق به صورت جداگانه و به زبان های کردی، عربی و انگلیسی منتشر و در اختیار آنها قرار گرفته است.