عباس شیخ الاسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: اقتصاد مقاومتی دارای ابعاد و ویژگی هایی است که یکی از این ابعاد در نظر گرفتن اقتضائات بومی است.
وی با اشاره به حضور میلیونی زائر و توریسم در مشهد الرضا(ع)، افزود: یکی از مصداق های اقتصاد مقاومتی در شهر مقدس مشهد استفاده از پتانسیل زائر در زمینه هایی از جمله، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اظهار کرد: متاسفانه در استفاده از ظرفیت زائر تنها کسبه با سرمایه گذاری خود سود برده اند و مردم مشهد و نهادها و ارگانها از این سود بی بهره بوده اند.
وی تصریح کرد: برای استفاده از ظرفیت اقتصادی زائر، نهاد ها و موسسات باید خدماتی با هزینه اقتصادی پایین برای زائر ارائه دهند تا نیازهای زائر برطرف شود، که این امر موجب افزایش ماندگاری زائر و آورده مالی به مشهد مقدس می شود.
شیخ الاسلامی موضوع پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۱۷ را موضوعی قابل اهمیت برای مشهد دانسته و تاکید کرد: این فرصت خوبی برای مشهد است تا ضمن معرفی ظرفیت های فرهنگی و اقتصادی خود در خصوص جذب توریست فرهنگی نیز برنامه ریزی داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در پایان یادآور شد: با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی در سال های اخیر مقوله پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۱۷ نیز باید در همین راستا قرار گرفته و در این موضوع در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گیرد.