به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه شورای برنامه ریزی این نمایشگاه که روز گذشته، چهارشنبه ٢٩ اردیبهشت ماه در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، احمد مسجد جامعی گفت: صداوسیما، شهرداری،وزارت آموزش و پرورش،وزارت علوم، حوزه های علمیه، معاونت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،سازمان اوقاف و مرکز امور مساجد در برگزاری نمایشگاه قرآن مشارکت کنند.
وی افزود: برای حضور اقشار مختلف در نمایشگاه قرآن برنامه ریزی شود و تلاش شود با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده ها شور و نشاط نمایشگاه بیشتر شود و به وجه هنری قرآن در این نمایشگاه توجه شود.
در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی،معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درمورد برنامه ریزها و اقدامات انجام شده برای برگزاری نمایشگاه قرآن گفت:مکان برگزاری نمایشگاه قرآن، مصلی انتخاب شده و شبستان اصلی و رواق شرقی در اختیار نمایشگاه است.
وی افزود: تمامی کمیته های نمایشگاه قرآن تشکیل شده و ستاد اجرایی مشغول کار شده است. دبیرخانه نمایشگاه نیز از آذر ماه فعال است.
حجت الاسلام و المسلمین حشمتی اظهارداشت:ساعت بازدید نمایشگاه قرآن از ساعت ١٨ الی ٢٣:٣٠ مقرر شده و امسال زمان برگزاری نمایشگاه قرآن به مدت دو هفته از هفتم ماه مبارک رمضان است.
ایرجی نیز در این جلسه به بخش های مختلف نمایشگاه قرآن ازجمله بخش قرآن و رسانه ها، نقش رسانه ها در تبلیغ قرآن کریم، اقتصاد مقاومتی و معیشت قرآنی اشاره کرد و همچنین اختصاص بخش هایی به شهدای مدافع حرم و حضرت زهرا (س) را مطرح کرد.
همچنین در این جلسه،حجت الاسلام و المسلمین خسروی گفت: از ٦٠ موسسه برای حضور در نمایشگاه قرآن دعوت شده است.
وی افزود:از مضامین سوره صف؛ تدبر و فهم قرآن است؛ درصددیم از مضامین مختلف این سوره در بخش های مختلف نمایشگاه قرآن استفاده کنیم.
عباس سلیمی از فعالین قرآنی کشور نیز در این جلسه با توجه به شعار سال(اقتصاد مقاومتی) بر بستر سازی فضای قرآنی در ماه مبارک رمضان در بین آحاد مردم تاکید کرد و گفت: با توجه به تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی در بدنه دولت، لازم است هزینه های جاری این نمایشگاه مدیریت شود.
وی همچنین تاکید کرد: نواقص، مسائل و مشکلاتی که مخاطبین در نمایشگاه های سالیان گذشته در غالب فرم های نظر سنجی و ارزیابی اعلام کردند، برطرف گردد.
در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا حشمتی نیز اظهارداشت: مجموعه ای از گزارشات رسیده به دبیرخانه را جمع بندی کرده و جلساتی را با متخصصان این حوزه برگزار کرده ایم. مهمترین جمع بندی؛ مساله مکان نمایشگاه و بازگشت آن به مصلی بود.
همچنین در این جلسه، فتحی گفت: در سیاست های نمایشگاه قرآن، علاوه بر توجه به شعار "به سوی فهم قرآن"،به حضور فعالان بخش خصوصی در نمایشگاه نیز توجه شود.
در این جلسه، حمیدی نیز نکاتی را درمورد برنامه ریزی در حوزه اجرا مانند توجه به اقبال عمومی مردم، درنظر گرفتن تسهیلات برای اقشار مختلف، نبودن پراکندگی در غرفه ها، تبلیغات و اطلاع رسانی، برقراری عدالت در تحویل غرفه ها و برگزاری همایش و نشست با موضوعات قرآنی اشاره کرد.
همچنین در این جلسه، ملانوری به برنامه ریزی برای افطار خانواده ها،نامگذاری ایام نمایشگاه، توجه به موسسات خیریه فعال و توجه به اقتصاد محصولات قرآنی اشاره کرد.
در این جلسه، شهرام نیا نیز اظهارداشت:مصلی با ویژگی های نمایشگاه قرآن سازگاری دارد.باید مساله جابجایی مکان نمایشگاه قرآن اطلاع رسانی شود. دسترسی به مصلی با وجود دو ایستگاه مترو آسان است.
همچنین اصغر امیرنیا، مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:تمام تلاش خود را به محتوا معطوف خواهیم کرد.