قزوین- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با بسیج همه امکانات و منابع مالی استانی و ملی در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در قزوین ساخته می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر مهرام روز شنبه در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی قزوین در راستای اجرای عملی اقتصاد مقاومتی در قزوین ساخته می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: در شرایط کنونی که از تنگناهای مالی رنج می بریم به نظر می رسد اجرای اقتصاد مقاومتی مانند روییدن گلی در میان سنگلاخ است اما این کار سخت و دشوار با همت و عزم همگانی محقق می شود.

وی اضافه کرد: در خوشبینانه ترین حالت درآمدهای نفتی ما از سه میلیارد دلار تجاوز نخواهد کرد اما باید با صرفه جویی در هزینه های جاری و امور غیر واجب بتوانیم طرح های اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنیم.

مهرام تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی برنامه های یک و ۵ ساله را تدوین کرده ایم تا اجرایی شود و با استفاده از منابع ملی و استانی عزم خود را جزم کرده ایم تا یک بمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی را در قزوین احداث کنیم.

وی یادآورشد: این اقدام علمی بهترین خدمت در راستای تامین سلامت مردم و اجرای منویات مقام معظم رهبری است و اگر بتوانیم آن را اجرا کنیم کاری ماندگار در استان صورت گرفته است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قزوین: ۱۷ هزار پناهنده در قزوین

بهمن عشایری مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی استان هم گفت: در حال حاضر در استان قزوین ۱۷ هزار پناهنده داریم که ۸۶۰۰ نفر دارای گذرنامه هستند و ۳۳ هزار نفر نیز به صورت غیرمجاز حضور دارند.

وی افزود: جمهوری اسلامی هزینه زیادی برای اتباع بیگانه متحمل می شود و تحصیل، درمان و خدمات اجتماعی دیگر آنها را بر عهده دارد.

عشایری بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای اتباع بیگانه از سوی جمهوری اسلامی ایران هزینه شد که فقط ۹ میلیارد تومان آن را کمیساریای عالی پناهندگان پرداخت کرد که این وضعیت بیانگر دیدگاه انسانی نظام اسلامی است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قزوین تصریح کرد: بیش از چهار هزار دانش آموز اتباع بیگانه در استان از خدمات تحصیلی استفاده می کنند و گاهی اوقات در کنار این خدمات گسترده شاهد آسیبهای اجتماعی ناشی از حضور این افراد هم هستیم اما تعامل نظام بالاست و در مسیر امور انساندوستانه آنها را تحمل می کند.

وی گفت: در یک دوره برای افزایش مهارت های اتباع بیگانه اقدام کردیم تا این افراد برای بازگشت بتوانند شغلی برای خود فراهم کنند اما متاسفانه پس از آموزش از بازگشت سرباززدند و فقط شاهد تحمیل هزینه های فراوان بودیم.