عليرضا نادري كه از بي‌تفاوتي خانواده تئاتر به فرارسيدن صدمين سالگرد انقلاب مشروطه ناراضي است، قصد دارد اين رويداد تاريخي را در قالب نمايشنامه در تئاتر ايران ماندگار كند.

اين نويسنده و كارگردان تئاتر در گفتگو با ستاد خبري همايش نقالي و تئاتر ميداني مشروطه گفت: "در حالي كه تئاتر يكي از پديده هايي است كه با مشروطه در ايران شكوفا شد، ولي جامعه تئاتري سالگرد تئاتر را 14 مرداد ماه نمي داند. گويا هيچ حساسيتي در جامعه تئاتري ما وجود ندارد و برايمان مهم نيست چه چيزي پيرامون ما رخ مي دهد."

وي با اشاره به اتفاقاتي چون مشروطه كه مي تواند دستاويز خوبي براي توليد درام باشد، خاطرنشان كرد: "قصد داشتم به مناسبت صدمين سالگرد مشروطه با عده اي از نمايشنامه نويسان تعدادي نمايشنامه در اين زمينه بنويسم. ولي ديدم آنان تمايل زيادي نسبت به اين موضوع ندارند. بنابراين خودم دست به كار شدم و سعي مي كنم مجموعه نمايشنامه هايي را در اين ارتباط بنويسم."

نادري با اشاره به اينكه تئاتر در ايران وامدار مشروطه و همزاد با جريان روشنگري در جامعه ايران است، از عملكرد اهالي تئاتر در اين زمينه انتقاد و تصريح كرد: "متاسفانه جامعه تئاتري ما به تنبلي عادت كرده و اصولا تحليل درستي از نقش تئاتر در زندگي مردم در ميان اهالي تئاتر وجود ندارد."

وي در پايان همايش هايي چون همايش نقالي و تئاتر ميداني مشروطه را اقدام مناسبي در پرداختن به تاريخ كشورمان دانست و افزود: "البته اين وظيفه خود تئاتري هاست كه وارد عمل شوند و در اين عرصه حركت كنند .اينكه تئاتري هاي منتظر بمانند تا جايي فكري برايشان بكند، نشانه غفلت است."