بوشهر - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ساخت، نوسازی و بهسازی مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشتی استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی، عبدالمحمد خواجه‌ییان ظهر امروز در حاشیه بازدید از مرکز بهداشتی درمانی آبدان گفت: تعمیرات کلی ساختمان مرکز بهداشتی درمانی آبدان در راستای طرح تحول نظام سلامت در روزهای آینده اجرایی خواهد شد.

وی بابیان اینکه هدف اصلی اجرای طرح تحول نظام سلامت، رضایت‌مندی مردم است افزود: یکی از کارهای اساسی و بزرگی که با اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر انجام‌شده، ساخت، نوسازی و بهسازی مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت بوده است که عملیات اجرایی تعداد زیادی از این پروژه‌ها در سطح استان به پایان رسیده یا در دست اجراست.

وی در خصوص تعمیرات مرکز بهداشتی درمانی آبدان توضیح داد: تعمیرات این مرکز شامل بهسازی سالن انتظار، پایگاه بهداشتی، آزمایشگاه، مطب پزشک و دندانپزشک، اتاق احیا قلبی، بستری موقت، احداث سرویس بهداشتی، تعویض هزار و ۱۰۰ مترمربع کاشی کف و بدنه، اجرای سیستم فاضلاب و همچنین مناسب‌سازی محوطه و نمای ورودی ساختمان است که اعتبار آن از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأمین‌ شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر ارایه خدمات مطلوب بهداشتی درمانی به مردم اظهار کرد: مردم شایسته بهترین‌ها هستند و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تمامی تلاش خود را در این زمینه به کار گرفته است تا با بهسازی فضاهای فیزیکی، تأمین تجهیزات پزشکی و جذب کادر مجرب، خدمات بهداشتی درمانی مطلوبی به شهروندان ارایه دهد.

خواجه‌ییان بابیان اینکه محل‌های ارائه خدمات بهداشتی درمانی باید به‌گونه‌ای طراحی شود که احساس آرامش به ارباب‌رجوع القا شود تصریح کرد: علاوه بر لزوم لحاظ زیبایی‌های بصری در ساختمان‌های مراکز بهداشتی درمانی، کارکنان حوزه سلامت نیز باید در برقراری ارتباط مؤثر با مردم الگو بوده و نباید این احساس به مردم القا شود که کارکنان حوزه سلامت از مردم جدا هستند.