به گزارش خبرنگار مهر، همانطور که پیش از این در خبرها به آن پرداختیم آثار موزه هنرهای معاصر تهران در موزه های برلین و روم به نمایش در می آید که در میان آنها آثار مهمی از گنجینه موزه شامل آثاری از پابلو پیکاسو، خوان میرو، اندی وارهول، جکسون پولاک، مارک روتکو و فرانسیس بیکن و همچنین مجسمههایی از آلبرتو جاکومتی به چشم میخورد.
در این میان بخشی از آثار ایرانی نیز به نمایش در خواهد آمد که هزینه حمل و نقل و نمایش این آثار از درآمد حاصل از برپایی این نمایشگاه به دست خواهد آمد. اما آنچه قابل توجه است میزان درآمد حاصل از برپایی این نمایشگاه و چگونگی برگشت پول به موزه هنرهای معاصر است. یکی از مواردی که این موضوع را مهم تر می کند اهمیت درآمدزایی برای موزه هنرهای معاصر است تا بتواند امکانات موزه را که حداقل متعلق به چهار دهه قبل است بهروز کند.
مجید ملانوروزی درباره درآمد حاصل از برپایی این نمایشگاه و برگشت پول به موزه هنرهای معاصر به خبرنگار مهر گفت: ما اگر از برپایی این نمایشگاه پول نقد دریافت کنیم مجبور هستیم به خزانه دولت واریز کنیم تا سال آینده با کسر بخشی از پول، این پول به ارشاد بازگردد و به موزه تخصیص یابد.
وی ادامه داد: در واقع دولت به این شکل میزان درآمدهای هر بخش زیر نظر خود را کنترل می کند و نمی تواند درآمدهایی که زیرمجموعه های دولت کسب می کنند مستقیم به خود آن بخش برگردد.
سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران اما از تمهیداتی برای استفاده بهتر از این بهره مالی خبر داد و گفت: ما با بنیادی وارد مذاکره شدیم که تبلیغات و اسپانسرینگ کار را انجام بدهد و بنا داریم با این قرارداد کاری کنیم در ازای پول نقد به یک قراردادی برسیم که موزه تجهیز شود و بتوانیم برای موزه امکانات و تجهیزات بگیریم. مثلا نور مناسب یا وسایل رطوبتی و... . اگر با این معامله پایاپای موافقت شود اتفاق خوبی می افتد و مثلا فرض کنید ما یک و نیم میلیون یورو برای برپایی نمایشگاه دریافت کنیم در ازای همان مبلغ امکانات برای موزه بگیریم یا کار خریداری کنیم.
وی در پایان با تایید این نکته که امکانات موزه متعلق به چهل سال پیش و دستی است اظهار امیدواری کرد با این طرح موافقت شود.
به گزارش مهر، در هر صورت انتظار جامعه هنری شفاف سازی هزینهکرد این درآمد برای موزه هنرهای معاصر تهران و به روز رسانی امکانات موزه است.