به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پايگاه خبری پليس، جلسه هم انديشی به منظور بررسی موضوع کاهش سرقت تجهيزات شبکه هاي برق با حضور دادستان عمومي و انقلاب استان کرمانشاه، فرماندهان انتظامي شهرستان ها و سرکلانتری ها و نيز مديران شرکت توزيع نيروي برق استان برگزار شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در این جلسه اظهار داشت: عمده سرقت تجهيزات برقي ناشي از بيکاري، فقر و اعتياد است.
سردار منوچهر امان اللهی در ضمن موثر دانستن ارتباط شرکت توزيع برق با نيروي انتظامي در کاهش سرقت تجهيزات برقي، همکاري در اين زمينه را تجربه اي موفق و تعاملي ارزشمند بيان کرد.
مقام ارشد انتظامي استان تصريح کرد: با توجه به نياز همگاني مردم و سازمان ها به برق و روشنايي، بايد پيشگيري و اقدامات بازدارنده براي کاهش اينگونه سرقت ها مورد توجه بيشتري قرار بگيرد.
در اين نشست همچنین مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان کرمانشاه، ضمن معرفي مراحل توليد، انتقال و توزيع برق، اهميت روشنايی در امنيت کشور را موضوع مهمي خواند و لزوم تداوم همکاري نيروي انتظامي در بحث کاهش سرقت تجهيزات را مسئله ای اساسی عنوان کرد.
مرادی مجد آمار ميانگين کاهش سرقت تجهيزات برق در سال گذشته را ۸۴ درصد اعلام کرد و افزود: در سال ۹۲ سهم خسارات ناشي از سرقت تجهيزات برق استان کرمانشاه در کشور ۷ درصد بوده است، که اين روند در پايان سال ۹۴ به ۷/۱ درصد رسيده است.
در ادامه اين نشست مديرکل دفتر حراست شرکت توانير، صنعت برق را يکي ازشاخص هاي توسعه سياسي، اقتصادي، امنيتي و اجتماعي دانست و گفت: باتوجه به هزينه بر بودن صنعت برق و در اختيار گذاشتن انرژي برق با کمترين قيمت، سرقت تجهزات برقي يکی از مسائل و مشکلاتی است که بايد با همکاري مردم و ساير ارگان ها با آن مقابله کرد.
مهندس حسين افراز ضمن برشمردن دلايل و راهکارهاي مقابله با سرقت تجهيزات و شبکه هاي برق، آزادي عمل مالخرها، ضايعات فروش ها و عدم تمرکز بر اين صنوف را از عوامل اثرگذار در سير صعودي سرقت ها عنوان کرد.
وي ضمن بيان تبعات اجتماعي و امنيتي قطعي برق ناشي از سرقت تجهيزات برقي، نارضايتي مردم از خاموشي و سوختن دستگاه هاي خانگي را از مهمترين معضلات اين نوع سرقت ها عنوان کرد.
اين نشست با تقدير از فرماندهان نيروي انتظامي استان کرمانشاه پايان يافت.