به گزارش خبرنگار مهر، محمد نصیری ظهر دوشنبه در مراسم رویداد علمی «ایده شو» از برگزاری اولین برنامه «ایده شو» سال جدید در پنجم خردادماه خبر داد و گفت: یکی از مزایای برگزاری این رویداد آن است که افراد دارای ایده، صاحبان ایدههای مشابه را بهعنوان همکار انتخاب میکنند و طرح ارائهشده را عملیاتی می کنند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری استان همدان بابیان اینکه همایش «ایده شو» در سالهای اخیر در حوزههای مختلف در حال برگزاری است، ادامه داد: باید در استانها نهایت استفاده را از این طرح در رشتههای مختلف داشت.
وی بابیان اینکه «ایده شو» در استان همدان قصد دارد در موضوعات مختلف نیازهای استان و منطقه را در نظر بگیرد و از افراد متخصص و صاحب ایده دعوت میشود تا ایدههای خود را مطرح کنند تا ایدههای برتر انتخاب شوند، گفت: اصلیترین کار در پارک علم و فناوری این است که این رویدادها را به یک سری رخدادهای سلسلهای تبدیل کنیم.
وی بابیان اینکه باید این رویداد بهصورت ماهیانه در یکرشته همچون برق، شیمی، کشاورزی و غیره برگزار شود، گفت: برای پیشرفت در این طرح باید یکنهاد آموزشی، پژوهشی یا صنعتی باید از این رویدادها حمایت کنند.
وی اظهار داشت: در جامعه امروز دیگر دانشجوی جویای کار مطرح نیست بلکه به دانشجویان کارآفرین نیاز داریم.
معاون فناوری پارک علم و فناوری همدان با اشاره به این موضوع که این رویداد علمی میتواند به سمتی رود که از طریق آن شغل ایجاد شود، گفت: هدف این است که استخدامهایی بهوسیله طرح «ایده شو» در استانها صورت گیرد.
وی بابیان اینکه در اولین دوره از «ایده شو» حجم ایدهها بسیار بود، اعلام کرد :تعداد «ایده شو» ها در دور اول ۲۳ ایده بود که با پالایشهای اولیه علمی در دورههای بعدی تعداد از ۱۵ ایده تجاوز نخواهد کرد.
محمد نصیری با تأکید بر اینکه ارائه ایده بهصورت زنجیرهای و غیرکاربردی پسندیده نیست، افزود: باید ایده پردازی به صورتی باشد که پس از ارائه بتواند به یک موقعیت کسبوکار یا یک محصول تبدیل شود.
وی با اعلام اینکه در داوری برای بهترین ایده ۷۰ درصد رأی به داوران فنی و اساتید مربوط میشود و ۳۰ درصد دیگر به تماشاگران و حاضرین، عنوان کرد : در تلاش هستیم نام این رویداد تغییر کند.