دشتی- رئیس پارک علم و فناوری استان بوشهر گفت: در ارزیابی صورت گرفته از سوی وزارت علوم مرکز رشد علم و فناوری شهرستان دشتی یکی از مراکز موفق کشور معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب رستمی ظهر سه شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات مرکز رشد و علم فناوری شهرستان دشتی اظهار داشت: مرکز رشد شهرستان دشتی یکی از مراکز اولیه استان بوده که باید بعد از بوشهر مجوز قطعی برای آن گرفته شود.

وی افزود: در سال جاری برای مرکز رشد بوشهر دفاعیه اول انجام شده و ۲۲ خرداد نیز برای مجور قطعی پیگیری خواهیم کرد.

رستمی با بیان اینکه مرکز بوشهر یکی از مراکزی خواهد بود که در هفت سال گذشته مجوز قطعی خواهد گرفت، تصریح کرد: برای مرکز رشد دشتی تا پایان سال مجوز اصولی تمدید شد.

وی ادامه داد: در سال جاری نیز وزارت علوم تاکید دارد نقاطی که کیفی هستند باقی بماند و جاهای که غیر کیفی است و نمی‌توانند مجوز قطعی را بگیرند تعطیل شوند.

رستمی خاطرنشان کرد: در همین راستا دو کمیته درسطح کشور در راستای صدور مجوز قطعی و یا عدم مجوز غیر قطعی تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه از نظر کیفی مرکز رشد دشتی وضعیت مطلوبی دارد، خاطر نشان کرد: در ارزیابی های صورت گرفته از سوی وزارت علوم مرکز رشد یکی از شهرستان‌های موفق در کشور معرفی شد.

رستمی وجود ۱۰ شرکت و نمونه‌های شرکت موفق بیش از سه سال، برنامه راهبردی، چارت مصوب و داشتن ساختمان را از موارد پیش نیاز برای مجوز قطعی عنوان کرد.