اردبیل- وضعیت نامساعد تیم شهرداری اردبیل که قرار بود در لیگ دسته یک، توانمندی‌های فوتبال اردبیل را به رخ استان‌های موفق بکشد، با سکوت متولیان هر روز تشدید می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم‌اندیشی فوتبال استان اردبیل قصه پر غصه فوتبال اردبیل را بار دیگر حتی برای مسئولان تداعی کرد.

نشستی که به درخواست کانون هواداران تیم شهرداری اردبیل بعد از بارها ملاقات با مدیران، نمایندگان مجلس و مسئولان استانی برگزار شد و نتوانست آنچنان برای متولیان فوتبال اردبیل جذاب باشد. به‌طوریکه حضار در جلسه به دلیل غیبت تعدادی ازمدیران، نشست هم‌اندیشی را عاجز از تصمیم سازی دانستند و بار دیگر اختلافاتی که هنوز هیچ مسئولی برای رفع آن ورود نکرده را به جای راهکار احیای فوتبال استان روی میز گفتگوی خود کشاندند.

اختلافاتی که گفته می‌شود به سود برخی و به زیان برخی دیگر است و در این میان حتی نتوانسته سوت و فریاد شادی هواداران را بشنود و سایه مطالبات شخصی و نگاه جزیره‌ای را از ورزش فوتبال اردبیل بردارد.

چند سال قبل وقتی تیم فوتبال شهرداری اردبیل به دسته یک صعود کرد امیدهای بسیاری در دل جوانان شهر جوانه زد. بعد از مدت‌ها استادیوم تختی از هواداران پر شد و در حالی که برد هر بازی مدیران را پشت میکروفون می‌برد و باخت هر بازی موجب قهر آن ها می‌شد، بازیکنان تیم فوتبال شهرداری اردبیل نه تنها با رقیب مقابل خود بلکه با حواشی تیم مبارزه می‌کردند.

اختلافات هیئت فوتبال استان و اداره کل ورزش و جوانان استان از یک سو و تغییر مکرر مربیان از سوی دیگر، در کنار نبود اسپانسر و عجز مدیران از پیدا کردن حتی یک حامی معتبر همه و همه ضربات خط حمله تیم فوتبال اردبیل را به مراتب نیازمند نیروی مضاعف کرده بود. موضوعی که همچنان تداوم دارد و اینبار ماندن در لیگ دسته دو و جلوگیری از حذف تیم فرجام تمامی بحث‌ها و اقدامات اصطکاکی متولیانی است که هر یک زمانی خود را دست غیب موفقیت تیم دانسته‌اند.

در نشست هم‌اندیشی فوتبال استان اردبیل با وجود دعوت قبلی نه شهردار اردبیل، نه مدیرکل ورزش و جوانان استان و نه مدیرعامل سازمان ورزشی فرهنگی شهرداری اردبیل و نه مدیر ورزشی این تیم حضور نیافتند تا ضمن بررسی مشکلات پاسخگوی افکار عمومی باشند.

غریبگی مدیران با فوتبال موجب شد رئیس هیئت فوتبال استان بار دیگر به استعدادهایی اشاره کند که در بینش فعلی حاکم مغفول مانده و مورد توجه نیستند.

صمد نوتاش با بیان اینکه در خود استان ۱۰۰ تیم در مسابقات حضور دارند و ۲۰ مورد نیز در مسابقات کشوری فعال هستند، متذکر شد: با این وجود تمامی این پتانسیل‌ها موجب نشد که در رده‌های بالا باشیم و یا حداقل وضعیت تیم را حفظ کنیم.

وی که بارها خواستار رفع مشکلات فوتبال استان شده و حتی کناره‌گیری خود را برای رفع مشکلات اعلام کرده است، ادامه داد: در حال حاضر تیم شهرداری اردبیل تحرک و شادابی به فوتبال اردبیل بخشیده است و مردم تمایل دارند فوتبال در لیگ دسته یک بماند در حالی که در جلسه‌ای که ترتیب دادیم تا مشکلات رسیدگی شود بسیاری از متولیان حضور نیافتند.

رئیس هیئت فوتبال استان با بیان اینکه در استان‌های دیگر برای صعود تیم‌ها تلاش شده و یک شبه تیم به دسته یک صعود نکرده است، با ابراز تأسف افزود: اگر نگاه استان‌هایی مانند اصفهان و آذربایجان شرقی مانند مدیران ما بود آن ها هم از صعود عاجز می‌ماندند.

نوتاش با اشاره به جایگاه قانونی هیئت فوتبال این نهاد را مناسب‌ترین مشاور تخصصی فوتبال دانست و افزود: در استان‌های دیگر برای استحکام این هیئت تلاش می‌شود  اما در اردبیل وضعیت نامناسب است و حتی مجمع انتخابات برگزار نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بارها با شهرداری تعیین وضعیت تیم فوتبال را بحث کرده‌ایم و شهرداری نظر قطعی برای حمایت و اسپانسری تیم نداده است، متذکر شد: خواسته شهرداری و حتی اداره کل ورزش هنوز برای ما مشخص نیست و ما انتظار داشتیم حداقل در جلسه آسیب‌شناسی فوتبال استان حضور یابند.

رئیس هیئت فوتبال استان به وضعیت مناسب داوران استان و حضور ۱۵ ناظر از استان در مسابقات کشوری اشاره کرد و بیان داشت: بروز عینی این استعدادها نیازمند حضور تیم شهرداری در لیگ دسته یک است.

گلایه غیبت مدیرانی که انتظار می‌رود حامیان اصلی فوتبال استان باشند از سوی رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل نیز تکرار شد.

تا جایی که ذکی اله خوشبخت با تأکید به اینکه می‌شد به مراتب پشتیبانی قوی‌تری از تیم داشت و نتیجه بهتری گرفت، اضافه کرد: ما معتقدیم فوتبال اردبیل مشکل دارد و با تحرک و شادابی که در بین هواداران ایجاد شده این مشکلات باید یک روز خاتمه یابد.

وی افزود: هر چند بدون پشتیبانی به واسطه مدیریت فکر و اندیشه و توانمندی تیم موفق می‌شد، لازم است نسبت به رفع مشکلات تیم اقدام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل با تأکید به اینکه در سال‌های اخیر به احترام خواسته مردم شورا و شهرداری به مقوله حمایت تیم وارد شده است، اضافه کرد: در حالی که این مهم با مأموریت شهرداری سنخیت کمی دارد و ما وضعیت مالی مناسبی برای حمایت تیم نداریم.

خوشبخت به اظهار نظر قلبی شورا و شهرداری در خصوص اینکه از ابتدا تمایل به واگذاری تیم داشته‌اند، پرداخت کرد و متذکر شد: حتی اگر اسپانسر مناسب پیدا شود به مدت دو سال، سال اول ۱۰ میلیارد ریال و سال دوم پنج میلیارد ریال از اسپانسر حمایت خواهیم کرد.

وی برخی از مسائل فوتبال را مدیریتی دانست و متذکر شد: حتی اگر اداره کل و باشگاه با هیئت فوتبال مشکل دارند باید این مشکلات طرح و حل شود.

داغ دل فوتبال اردبیل بیش از همه بر دل هواداران است. تا جایی که اسدی به نمایندگی از کانون هواداران فوتبال شهرداری اردبیل از بی‌مهری مدیرانی گفت که بارها فوتبال را تنها گذاشته‌اند.

وی با تأکید به اینکه به نمایندگی از پنج هزار نفر هوادار صحبت می‌کند، تصریح کرد: وقتی مدیرکل ورزش استان و شهردار اردبیل حضور ندارند چگونه می‌توان چنین جلسه‌ای را به جمع‌بندی رساند و حرف دل را به چه کسی باید گفت.

وی با بیان اینکه تک تک مدیران در قبال فوتبال استان مسئول هستند، اضافه کرد: ما حتی بارها از استاندار اردبیل درخواست کردیم حتی شده برای مشاهده یک بازی به استادیوم بیاید و بارها بنر نصب کردیم اما نیامدند.

اسدی تأکید کرد: مشکلات فوتبال اردبیل باید با نگاه جمعی حل شود و همه مدیران حرف‌های ما را بشوند؛ چنانکه در استان‌های دیگر تیم‌های فوتبال مورد حمایت است در اردبیل حمایت نمی‌شود.

نشست هم‌اندیشی فوتبال استان اردبیل که با هدف آسیب‌شناسی و طرح مشکلات فوتبال برگزار شده بود بدون جمع‌بندی به کار خود خاتمه داد.