ابوطالب كه در حاشيه جلسه علني امروز با خبرنگار پارلماني "مهر" گفتگو مي كرد اظهار داشت: جمع آوري آنتن هاي ماهواره اي بر اساس قانون مصوب سال 1373صورت مي گيرد ولي روش عمليات نيروي انتظامي مورد اعتراض است.
وي افزود: فله اي برخورد كردن با كساني كه از ديش ماهواره استفاده مي كنند و ورود به منازل افراد با يك حكم كلي و جمع آوري آنتن ها با قانون مطابقت نداشته و هزينه اجتماعي بالايي دربردارد.
اين نماينده خاطرنشان كرد: اگر اين نوع برخوردها در سال هاي گذشته مفيد بود، نتيجه معكوس نداشت و امروز شاهد افزايش آمار مخاطبان شبكه هاي ماهواره اي نبوديم.
نماينده مردم تهران در مجلس هفتم با تاكيد بر اينكه بايد در انجام هر اقدامي انقلاب و منافع ملي و مصالح عمومي كشور را در نظر داشت، بر لزوم پرهيز از فعاليت هايي كه موجبات دلگيري و نارضايتي مردم را فراهم مي آورد، تاكيد كرد.
ابوطالب تصريح كرد: تضعيف نيروي انتظامي تضعيف همه اركان كشور است و اين مسئله هرگز خوشايند نيست، نيروي انتظامي يا از روش هاي بهتر براي اجراي قانون استفاده كند و يا منتظر تصويب قانون جديدي در زمينه ماهواره باشد.
وي كه از طراحان اصلي طرح استفاده مديريت شده از برنامه هاي پخش مستقيم ماهواره است، ابراز عقيده كرد: تصويب اين طرح توسط نمايندگان ملت، قدرت بيشتري به نيروي انتظامي در اجراي قانون برخورد با استفاده كنندگان از ماهواره خواهد داد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه با تاكيد بر لزوم برخورد با علت به جاي معلول گفت: امكان دارد كالاهاي قاچاق فراواني در منزل شهروندان باشد اما براي مبارزه با پديده قاچاق كالا وارد منازل افراد نمي شويم.
ابوطالب ادامه داد: نيروي انتظامي براي برخورد با قاچاق و قاچاقچيان در مبادي ورودي و گمرك مستقر مي شوند و براي برخورد با استفاده غير قانوني از ماهواره بايد با توليد، وارد، توزيع و نصب كنندگان ديش ها مقابله شود.
وي در پايان تعداد مصرف كنندگان از ديش هاي ماهواره اي را حدود 15 ميليون نفر ذكر كرد و متذكر شد : جمع آوري اين همه آنتن به روشي كه وجاهت حقوقي ندارد و در محدوده غيرقابل رويت و بعضا در حريم شخصي كه رسيدگي به آن نيازمند شاكي خصوصي است، نادرست و غير قابل تحقق است.