نماينده ولي فقيه در خراسان خطاب به استانداران سراسر كشور با تاكيد بر اينكه عمران و آباداني كشور مستلزم دور انديشي و برنامه ريزي است ، افزود: رونق اقتصادي و توسعه كشور نبايد دين گريز و عدالت ستيز باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهردر مشهد، آيت الله واعظ طبسي - نماينده ولي فقيه  در خراسان و توليت آستان قدس رضوي - در ديدار با  معاونان عمراني استانداري هاي سراسر كشور، گفت : در توسعه و ساخت حرم مطهر حضرت رضا(ع) همواره بر رعايت قانون  و رضايت قلبي  مالكان اراضي  تاكيد داشته ايم تا مبادا كوچكترين حقي ضايع شود  لذا گاهي اوقات براي خريد چند مترزمين ماه ها معطل مي مانديم.

وي افزود : يكي از مهمترين اقداماتي كه  در طرح توسعه حرم مطهر سرلوحه كارها قرار گرفت حفظ ميراث گذشته و استحكام بناهاي قديمي حرم بوده است .

توليت آستان قدس رضوي  اضافه كرد : امروز بافت  فرسوده اطراف حرم مطهر و توسعه خيابانهاي منتهي به آن بايد مورد توجه مديران اجرايي استان قرار گيرد.

وي در ادامه با ذكر حديثي  از حضرت علي (ع) ، پيروزي  و موفقيت در عمران و آباداني كشور را مستلزم  آينده نگري ، دور انديشي و برنامه ريزي  دانست و اجراي  آن را يك سياست  اصولي براي مديران و كارگزاران نظام ذكر كرد.

عضو مجلس خبرگان رهبري  تصريح كرد : براي رسيدن به چنين نگاهي ، نيازمند استفاده از تجارب  و دانش ارزنده ديگران هستيم .

آيت الله واعظ طبسي افزود : رونق اقتصادي  و توسعه كشورنبايد دين گريز و عدالت ستيز باشد در اين صورت است كه مي توان توسعه را در خدمت فرهنگ ، ارزش هاي اسلامي وعموم مردم به كار گرفت .

 نماينده ولي فقيه  در خراسان با تبريك پيروزي حزب ا... لبنان گفت : اين يك  پيروزي بزرگ  براي دنياي اسلام و بلكه جوامع بشري  است كه در سايه تدبير، دور انديشي  و فرماندهي هوشمندانه  حزب ا... محقق شد و خدا را به خاطر اين موفقيت شكر مي گوييم .

وي افزود : اراده و همت مردان مومن ، كوه مشكلات و دشواري ها را از پيش راه ترقي و تكامل  برمي دارد لذا  با اتكال به خداوند و توجه به ارزش ها قطعا خواهيم توانست ، در مسير آرمانهاي نظام اسلامي گام برداريم .