قزوین- مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در راستای تامین نیازهای مردم در ماه مبارک رمضان و کنترل و تنظیم بازار، یک هزار و ۲۰۳ تن کالای اساسی به بازار استان تزریق شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، محمود محمودی در این باره اظهار کرد: این کالاها شامل گوشت منجمد قرمز، گوشت منجمد مرغ، برنج خارجی و شکر می شود که در قالب طرح تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان به عمده فروشی ها و فروشگاه های بزرگ برای عرضه به مردم تحویل داده شده است.

وی اضافه کرد: بر این اساس ۳۳ تن گوشت منجمد قرمز با قیمت هرکیلو ۱۸۵ هزار ریال و ۳۴۰ تن گوشت مرغ منجمد با قیمت هرکیلو ۴۵ هزار ریال به عمده فروشی ها و فروشگاه ها برای عرضه به مردم تحویل شد.

مدیر تنظیم بازار محصولات ونهاده های سازمان جهادکشاورزی استان قزوین همچنین از توزیع ۳۲۰ تن شکر به قیمت هرکیلو ۲۳هزار ریال و ۵۱۰ تن انواع برنج خارجی به قیمت ۲۸ هزار و ۵۵۰ ریال به عمده فروشی ها و فروشگاه های بزرگ برای عرضه به مردم در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

محمودی یادآور شد: این کالاهای اساسی در فروشگاه ها و عمده فروشی ها معمولا با ۳ تا ۵ درصد افزایش قیمت نسبت به قیمت خرید، به مردم عرضه می شود.

وی اظهارکرد: در مورد سایر کالاها و محصولات نیز در ایام ماه مبارک از جمله میوه هیچ کمبودی در بازار استان قزوین وجود ندارد.

پایان مبارزه با سن غلات و ملخ در مزارع کشاورزی شهرستان البرز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز گفت: عملیات مبارزه با سن غلات و ملخ در مزارع کشاورزی گندم و جو این شهرستان پایان یافت.

علی همت‌زاده در جلسه‌‌ تشریح عملیات بخش کشاورزی که با حضور مسؤولان جهاد کشاورزی شهرستان البرز در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: عملیات مبارزه با سن غلات و ملخ در مزارع کشاورزی گندم و جو این شهرستان پایان یافت.

وی افزود: به منظور جلوگیری از خسارت آفت سن به محصولات گندم و جو، مبارزه شیمیایی به موقع و مناسب در سطح ۱۰ هزار و ۶۰۲ هکتار از اراضی گندم و جو آبی و دیم شهرستان البرز انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز بیان کرد: این عملیات در سال جاری با برنامه‌ریزی دقیق و به‌کارگیری تمام نیروهای شبکه پایش بخش خصوصی، دولتی و اطلاع‌رسانی از طریق بخشداری، شوراهای اسلامی و کشاورزی انجام شده است.

پایان مبارزه با ملخ در مزارع کشاورزی شهرستان البرز

همت‌زاده از پایان یافتن عملیات مبارزه با ملخ در مزارع کشاورزی شهرستان البرز خبر داد و تصریح کرد: مبارزه با آفت ملخ در سطح ۱۳۴ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان انجام شده است.

وی یادآور شد: آفت ملخ جزء آفات عمومی محسوب می‌شود که با بازدید کارشناسان شهرستان البرز، مبارزه به موقع و درست علیه این آفت در روستاهای اکبر‌آباد، چاله، آقاگیر، مزرعه زرنو و زرجاب از توابع منطقه شریف‌آباد این شهرستان انجام شده است.