به گزارش خبرنگار مهر، سعید میرزاپور پیش از ظهر شنبه در کارگروه ارتقای امور اجتماعی استان افزود: همچنین محدودههای دیگری هم به عنوان محلات نابسامان و فرودست در شهرهای استان شناسایی شدهاند که دارای مشکلات کالبدی، زیرساختی و از همه مهمتر فرهنگی و اجتماعی و ... میباشند، تشکیل این کارگروهها منجر به وحدت رویه و نگاه ویژه مدیران استانی و حتی شهرستانی به منظور کاهش مشکلات و معضلات میشود.
وی افزود: در راستای اجرایی شدن سند ملی راهبردی احیاء، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافتهای فرسوده و عرصههای ناکارآمد، این کارگروه با ریاست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری و سایر مدیران دستگاههای عضو برگزار شد.
میرزاپورعنوان کرد: کارگروه ارتقاء امور اجتماعی، فرهنگ و سلامت به همراه کارگروههای ساماندهی کالبدی، زیرساختی، میراث فرهنگی و ارتقاءاقتصادی، مشارکتهای مردمی، تسهیلات و حقوقی، پیش نگری، پیشگیری از گسترش محلههای ناکارآمد شهری و همچنین تأمین منابع مالی، درآمدها و تجهیز منابع جز کارگروههای زیرمجموعه ستاد استانی پایدار شهری است که پیش بینی میشود به عنوان مجموعهای از نهادهای دخیل در حوزه بازآفرینی، اثرات سازندهای در تقویت فعالیتها و شناسایی درست و هدف گذاری مناسب داشته باشد.
وی از سند ملی راهبردی به عنوان یک سیاست قابل توجه در مجموعه وزارت راه و شهرسازی یاد نمود و ادامه داد: این سند پهنههای نابسامان شهری (بافتهای فرسوده)، محدوده تاریخی، سکونت گاههای غیر رسمی و روستاهایی که داخل محدوده قانونی شهرها قرار گرفتهاند و مناطقی با کاربریهای ناهمگون را شامل میشود.
وی توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و مشارکت مردمی را از مهمترین اهداف کارگروههای پنجگانه زیرمجموعه ستاد استانی بازآفرینی پایدار شهری عنوان نمود و خواستار اتفاقنظر مابین دستگاههای متولی و مدیران شهری به منظور اجرای سیاستها شد.