عباس سروری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت بازسازی سینما پیروزی کرمانشاه، اظهار داشت: مکاتبات لازم با شهرداری و اداره ارشاد اسلامی جهت کسب مجوز بازسازی سینما پیروزی انجام شده و مراحل پایانی را طی می کند و در حال حاضر نیز به دنبال رایزنی و مکاتبه با استانداری هستیم که خوشبختانه استاندار کرمانشاه نیز اهل ذوق و فرهنگ بوده و مطمئنا استقبال خواهند کرد.
وی از رفع مشکلات و اصلاح سند این مجتمع سینمایی خبر داد و گفت: مهندسین مجرب نقشه این مجتمع را بررسی و مشکلات آن را که شهرداری مطرح کرده بود برطرف کرده اند، چرا که در نقشه کوچه جنب سینما پیروزی وجود نداشت و اکنون در نقشه مهندسی سینما این مسئله نیز حل شده است.
سروری خاطر نشان کرد: اکنون ۶ سال از تخریب این سینما گذشته و بازسازی آن در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه سینما را به عنوان ابزار توسعه هنری هر کشور عنوان کرد و افزود: مردم کرمانشاه از لحاظ فرهنگی غنی و دارای سابقه طولانی به ویژه در عرصه فرهنگ سینما هستند و وجود سینما یکی از ضروریات فرهنگی استان است.
سروری یادآور شد: در سالهای قبل بیش از ۱۴ سالن سینمایی در استان کرمانشاه وجود داشت که هر کدام مساحتی بالغ بر هزار متر مربع را شامل می شد.
وی سینما پیروزی کرمانشاه را دارای سابقه تاریخی با قدمت ۶۰ ساله عنوان کرد و گفت: در سالهای انقلاب این سینما دچار آتش سوزی شد و بازسازی مناسبی صورت نگرفت و اکنون نیز فرسودگی دیوارها و ریزش بخش هایی از آن مخاطره ساز است که باید سریعا رسیدگی و بازسازی شود.
سروری اعتبارات لازم برای بازسازی سینما پیروزی را ۱۲ میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: مساحت این سینما بالغ بر ۹۰۰ متر مربع خواهد بود و محل آن نیز واقع در خیابان سعدی است.
رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه از بهره برداری سینما پیروزی تا پایان سال ۹۶ در صورت تخصیص اعتبار جهت تسریع در روند بازسازی این سینما خبر داد.
وی گفت: پردیس سینمایی مجتمع پیروزی دارای سه سالن سینمایی برای خانواده، کودکان و عموم خواهد بود و همزمان فیلم های گوناگون در پرده سینما برای علاقمندان به اکران در خواهد آمد چرا که نیاز امروز غنی سازی فرهنگی جامعه است.
وی در ادامه بیان کرد: این مجتمع سینمایی دارای بخش های گالری عرضه محصولات فرهنگی، بخش تجاری، بوفه، سالن پذیرایی و... نیز خواهد بود.
رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه با اشاره به سینماهای فعال در کرمانشاه، افزود: در حال حاضر ۲ سینمای فعال با عناوین سینما فرهنگ در محل کارمندان در بخش خصوصی و نیز سینما آزادی در بخش عمومی و دولتی زیر نظر حوزه هنری فعالیت دارند و اکران فیلم در آنها انجام می شود.
سروری تقویت فضای سینمایی در استان را ضروری دانست و اظهار داشت: نیاز امروز جامعه ما فرهنگ سازی و مقابله با تهاجم فرهنگی در افکار جوانان با ابزارهای مناسب فرهنگی به ویژه سینما است چرا که پیشگیری از روی آوردن کودکان به گیم نت و سایر بازی های رایانه ای مغایر با فرهنگ از ملزمات است تا در کنار خانواده فضای آرام بخش و سازنده ای را تجربه کنند.