به گزارش خبرنگار مهر، در این بازدید قدیمی از بهره برداری بزرگ ترین نقاهتگاه و مرکز نگه داری موقت سگ های بدون صاحب در خاورمیانه خبر داد و گفت: زمینی به مساحت ده هزار متر مربع برای این امر در نظر گرفته شده است و کلیه مراحل زنده گیری، عقیم سازی و رهاسازی در این مرکز انجام می شود.
در این بازدید همچنین مجتبی عبداللهی ضمن سرکشی به همه قسمت های این نقاهتگاه و حضور در اتاق عمل، خواهان انتقال تجربیات و اطلاعات شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر به سایر شهرهای کشور شد و اظهار داشت: با توجه به پیشرفتهای خوب این شرکت در خصوص کنترل سگ های بدون صاحب به زودی می توانیم در عرصه بین المللی نیز صاحب نظر باشیم.
در این بازدید مهندس قدیمی به توضیح کلیه مراحل زنده گیری سگ های بدون صاحب پرداخت و گفت: سگ ها پس از انتقال به این مرکز در ابتدا وارد حوض شست و شو می شوند و پس از ضدعفونی پوستی و کنه کُشی وارد مرحله خشک کن خواهند شد؛ پس از این مرحله به دو دسته مفید و غیر مفید تقسیم بندی میشوند و سگهای بیمار و غیر مفید یوتانایز شده و سگ های مفید بر حسب بالغ یا نابالغ بودن دسته بندی می شوند.
قدیمی افزود: سگ های بالغ بر حسب الویت عقیم سازی می شوند و پس از تزریق آنتی بیوتیک و هوشیاری کامل و انجام مراقبت های جانبی به بخش نگه داری از این حیوانات منتقل می گردند.
وی خاطر نشان کرد: در این مرحله سگ های عقیم شده در سلامت کامل به سر می برند و آماده رها سازی در بوستان های اطراف شهرتهران و یا واگذاری به افراد متقاضی و واجد صلاحیت خواهند بود.
وی با تاکید بر این که این مرکز برای اولین بار در خاورمیان به بهره برداری رسیده است، افزود: در کشور های اطراف چنین مرکزی برای زنده گیری و نگه داری از سگ های بدون صاحب نداریم.
قدیمی با بیان این که شهروندان تهرانی می توانند از طریق سامانه ی ۱۳۷ وجود سگ های بدون صاحب در نقاط مختلف شهر تهران به اطلاع شرکت ساماندهی برسانند، تاکید کرد: در کنار این سامانه، اکیپ های گشت زنده گیری سگ های بدون صاحب در مناطق ۲۲ گانه و هم چنین گزارش ها و بازدید های کارشناسان شرکت ساماندهی از جمله بانک های اطلاعاتی ما در عملیات زنده گیری هستند.