به گزارش خبرنگار كتاب مهر، اين گردهمايي كه قرار بود هفته قبل در قالب نشست بررسي راهكارهاي حل مساله كاغذ برگزار شود با گسترش موضوع و دامنه بحث در نهايت به اجتماع 400 نفر از فعالان و كارشناسان اين حوزه منجر شد .
داوود رحيمي زاده درباره برگزاري اين گردهمايي به خبرنگار كتاب مهر گفت : اتحاديه صنف كاغذ و مقوا بعد از جمع بندي نظرات و بحث و بررسي زياد در هيات مديره به اين نتيجه رسيد تا براي بحث و بررسي در مورد مسائل و مشكلات كاغذ در كشور نخستين گردهمايي بزرگ اعضاء و فعالان كاغذ و مقواي كشور را در تهران برگزار كند.
وي در ادامه افزود : اين گردهمايي در اواخر شهريور ماه 1385 در تهران برگزار مي شود و از همه فعالان اين بخش و همه كساني كه به نوعي در حوزه كاغذ فعاليتي انجام مي دهند دعوت كرده ايم تا در اين برنامه شركت كنند.
رئيس صنف كاغذ و مقوا خاطرنشان كرد : از هيات مديره اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران همچنين تعاوني ناشران تهران ، اتحاديه چاپخلانه داران ، مسئولان وزارت بازرگاني ، فرهنگ و ارشاد اسلامي ، صنايع ، گمرك و ديگر دستگاه هاي دولتي كه به نوعي فعاليت شان با حوزه كاغذ مرتبط است دعوت كرده ايم تا در اين نشست شركت كنند .
داوود رحيمي زاده تصريح كرد : در اين گردهمايي سمينار بررسي راهكارهاي ورود ايران به سازمان تجارت جهاني و حضور در بازارجهاني كاغذ همچنين سمينار بررسي پيامدهاي حذف يارانه از حوزه كاغذ و افق آينده صنعت كاغذ نيز برگزار خواهد شد.
وي در افزود : ما از كارشناسان و فعالان و توليد كنندگان كاغذ در كشور دعوت كرده ايم تا با تجار كاغذ در مورد وضعيتي كه پس از حذف يارانه كاغذ دولتي بر بازار حاكم خواهد شد بحث و تبادل نظر كنند .
داود رحيمي زاده درباره نتايج اين سمينارها گفت : ما انتظار داريم تا اعضاي صنف كاغذ بتوانند از اين پس با ديد بازتري در اين عرصه حضور داشته باشند و بخش دولتي هم از نتايج برگزاري اين بحث هاي تخصصي و برآيند نظرات اين كارشناسان و صاحب نظران در زمينه مساله كاغذ دولتي و يارانه اي استفاده كند.