به گزارش خبرنگار مهر، بهرام نصراللهی زاده شامگاه سه شنبه در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر خارج از وظیفه اداری یک مسئولیت شرعی و اخلاقی است، اظهار داشت: کشور ما اسلامی است و احکام و اخلاق و شعائر اسلامی در همه لایه های آن باید مشهود باشد.
وی افزود: امروزه نگرش متفاوتی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه شایع شده است و آن صرفاً خلاصه کردن این فریضه مهم در موضوعاتی چون حجاب است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بیان کرد: موضوعاتی چون حجاب و عفاف جزو بدیهیات زندگی است و برای همه ما باید این موضوعات از اصول اصلی زندگی مان باشد، بنابراین باید در حوزه های دیگر امر به معروف و نهی از منکر در ادارات همچون پاسخ گویی صحیح به ارباب رجوع، انضباط اداری، صرفه جویی، پرهیز از اتلاف منابع و غیره آمر به معروف و ناهی از منکر باشیم.
وی عنوان کرد: اگر در یک اداره منابع حیف و میل شود و براساس مصالح جامعه هزینه نشود این خود منکر است و باید ضمن پرهیز از این اقدامات تلاش کنیم یک سیستم اداری معنوی و پایبند به اخلاق و اصول شرعی داشته باشیم.
نصراللهی زاده افزود: فضای اداری باید فضای دوستی، همکاری، حفظ حرمت و تعامل باشد و هنجارهای پذیرفته شده و ارزش های اسلامی از سوی همه رعایت شود.
وی بزرگترین معروف را در سیستم اداری ایجاد یک سیستم اداری کارآمد جهت خدمتگزاری به مردم عنوان کرد و گفت: هیچ مسئولیتی بالاتر از پاسخگویی، خدمتگزاری و احساس مسئولیت در مقابل حق الناس نیست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان داشتن فضای پاک و سالم، توام با احترام را در ادارات به سود جامعه دانست و گفت: همه باید سعی کنیم با رفتار حسنه و انجام کار صحیح مردم را به امر به معروف و نهی از منکر دعوت کنیم و شفافیت و کارآمدی را در خدمت به مردم استان مهم ارزیابی کرد.
وی باشاره به اینکه گاهی سیستم اداری نسبت به ارباب رجوع یک سیستم متکبر است، گفت: ترویج فرهنگ نقد و نقدپذیری خود از معروفات است که سیستم اداری باید برای خود نهادینه کند.
در جریان برگزاری این نشت اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم به بیان دیدگاه های خود پرداخته و مسائل مختلفی نیز برای پیگیری هر چه بهتر در قالب این شورا مطرح و مورد توجه قرار گرفت.