به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین جلسه بررسی و ارزیابی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حضور سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه (۳۱ خردادماه) در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در نخستین جلسه بررسی و ارزیابی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که به همت شواری نظارت و ارزیابی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار میشوند، همایون امیرزاده، نیکنام حسین پور، محمود آموزگار، امیرمسعود شهرام نیا، محسن عموشاهی و ابراهیم حیدری حضور داشتند.
سیدعباس صالحی با اشاره به اهمیت برگزاری سیامین نمایشگاه کتاب تهران گفت: حضور قدرتمند در برپایی سیامین نمایشگاه کتاب تهران و رفع نواقص دورههای گذشته، برگزاری جلسات ارزیابی را بسیار جدی میکند. برگزاری این جلسات میتواند به راهکارهایی به منظور اجتناب از برخی از خطاها منجر شود و مسیر نمایشگاه آینده را مشخص کند.
وی استفاده از منابع مختلف در برگزاری این جلسات را ضروری خواند و عنوان کرد: برای طراحی چنین نقشه راهی نیاز به برخی مصالح است که اسناد بالادستی نمایشگاه (مصوبات شورای سیاستگذاری و برنامهریزی نمایشگاه)، استفاده از نتایج قابل استفاده برخی از نظرسنجیهای انجام شده، بررسی نقاط ضعف و قوت نمایشگاه از منظر رسانهها و گزارش کارگروههای نظارت از جمله این مصالح هستند.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: این موارد منابع اصلی برای برپایی این جلسات هستند که باید هر چه سریعتر از طریق دبیرخانه جمع آوری شوند و به اعضا شورا ارایه شوند.
صالحی گفت: این جلسات به صورت موضوع محوری برگزار خواهند شد و به صورت موضوعی بخشهای مختلف نمایشگاه را بررسی خواهند کرد. بر این اساس مناسب است در جلسه اول موضوعات مهم که نیاز به ارزیابی و بررسی دارد، مشخص و درباره هر موضوع با حضور مهمانان و کارشناسان خاص آن بحث شود تا ایرادها و اشکالات تعیین شوند.
یارانههای نمایشگاه کتاب تهران، بخش بینالملل این نمایشگاه، هویت بصری و چابک سازی ساختار آن، به عنوان موضوعات مورد بررسی جلسات آینده این شورا مشخص شدند.