ایلام-معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام گفت: این استان سال گذشته در زمینه ایجاد اشتغال برای افراد بهبود یافته از معضل اعتیاد رتبه سوم کشور را کسب کرده است.

حسین کلانتری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ایلام در مقایسه با سایر استان های کشور در زمینه میزان بروز آسیب های اجتماعی شرایط بهتری دارد ولی میزان کم آن نیز یک تهدید محسوب می شود و همه باید تلاش کنیم زمینه های گسترش آن را از بین ببریم.

وی افزود: بسترسازی برای تفریح و ترویج روحیه نشاط و شادابی در میان افراد در کاهش آسیب های اجتماعی و دور کردن آنها به ویژه در میان نسل جوان و نوجوان می تواند به عنوان راهبردی اساسی در مقابله با این تهدید قلمداد شود.

معاون استاندار ایلام مقابله با آسیب های اجتماعی را از تاکیدات مسئولان ارشد استان برشمرد و یادآور شد: ایلام در زمینه توسعه مشارکت سازمان های مردم نهاد رتبه سوم ، اشتغالزایی برای افراد بهبود یافته از معضل اعتیاد رتبه سوم ، پیگیری امور اجرایی مصوبات ستاد مقابله با آسیب های اجتماعی رتبه نخست و در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در استان رتبه دوم کشور را کسب کرده است.

کلانتری توجه ویژه به گروه های در معرض خطر به ویژه جوانان و نوجوانان را در مقابله با این آسیب های اجتماعی و آشنا کردن آنها به تهدیدات پیش رو را بسیار تعیین کننده دانست.