اصفهان- رئیس هیئت مديره انجمن آهن و فولاد ایران گفت: امروزه موانع زیادی بر سر راه تولید فولاد در سطح کشور وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس نجفی‌زاده در حاشیه دیدار با مدیرعامل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وجود رقبای مهم در بازار صادراتی مانند چین و تركیه، بهره‌وری پایین در صنعت فولاد، شبكه نامناسب حمل‌ونقل ریلی، عدم وجود استراتژی مناسب برای توسعه صنعت فولاد، عدم رغبت به تولید محصولات فولادی نوین با ارزش افزوده بسیار بالاتر و نبود امكانات زیربنایی مناسب را می‌توان چالش‌های اصلی توسعه صنعت فولاد در کشور دانست.

وی با اشاره به بزرگترین چالش ‌کشور در بخش آهن و فولاد گفت: وجود صنایع فولادی قدرتمند از جمله فولاد مبارکه و همچنین ذوب آهن اصفهان و شرکت‌های تابعه و بالا دست و پایین دست این صنایع و همچنین وجود شهرک‌های صنعتی متعدد به ویژه در صنایع فلزی موجب شده که استان اصفهان به عنوان نقطه عطف فولاد در ایران به حساب آید و بنابراین می‌توان اصفهان را به عنوان قطب فولاد ایران معرفی کرد.

رئیس هیئت مدیره انجمن آهن و فولاد ایران تاکید کرد: انجمن آهن و فولاد ایران نیز به عنوان یکی از حامیان رشد و توسعه تکنولوژی، آموزش، پژوهش و نشر اطلاعات در زمینه های تخصصی آهن و فولاد از برگزاری نهمین نمایشگاه متالکس حمایت کرده و ایجاد بستری مناسب برای ارایه توانمندی‌های صنعتی داخلی و خارجی و همچنین جریان انتقال دانش فنی در جهت رسیدن به اهداف کلان را از این رویداد انتظار دارد.

وی درباره برگزاری نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، ریخته گری، فولاد، معادن و صنایع وابسته (Metalex) که از ۱۲ تا ۱۵ مرداد در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار می شود، اظهار کرد: پیش فروش محصولات و سفارش گیری یکی از مهمترین اهدافی است که مشارکت کنندگان در این نمایشگاه دنبال می کنند.

نجفی‌زاده افزود: همچنین عرضه و نمایش توانمندی‌ها و معرفی کالاهای جدید، کسب بازارهای جدید، برقراری ارتباط با مصرف کنندگان و بهبود روابط با مشتریان از دیگر محورهایی است که شرکت های حاضر در این نمایشگاه هدف گذاری کرده اند.

وی تأکید کرد: انجمن آهن و فولاد ایران نیز به عنوان یکی از حامیان رشد و توسعه تکنولوژی، آموزش، پژوهش و نشر اطلاعات در زمینه‌های تخصصی آهن و فولاد از برگزاری نهمین نمایشگاه متالکس حمایت کرده و ایجاد بستری مناسب برای ارایه توانمندی‌های صنعتی داخلی و خارجی و همچنین جریان انتقال دانش فنی در جهت رسیدن به اهداف کلان را از این رویداد انتظار دارد.

نجفی زاده اضافه کرد: انتظار می‌رود در حواشی برگزاری این نمایشگاه، مباحثی که در بهبود وضعیت صنعت آهن و فولاد کشور مؤثر باشد نیز مطرح شود.

وی تاکید کرد: نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، ریخته گری، فولاد، معادن و صنایع وابسته باید در حد قابل قبول و با توجه به نیاز کشور برپا شود و بی شک برگزاری یک نمایشگاه تکراری که نتواند انگیزه ای برای شرکت کنندگان ایجاد کند، مثمر ثمر نخواهد بود.

برچسب‌ها