به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند صبح شنبه در جلسه هماهنگی برای توسعه صنعت گردشگری در مسیر خرم آباد پلدختر با بیان اینکه گردشگری یکی از ظرفیت های ویژه برای ایجاد اشتغال در لرستان است اظهار داشت: با فراهم کردن زیرساخت های لازم برای توسعه گردشگری در این محور می توانیم شاهد شکوفایی اقتصادی در این منطقه باشیم.
وی با بیان اینکه برای تبدیل این مسیر به محور نمونه گردشگری لازم است زیرساخت ها و اقدامات لازم از جمله تامین روشنایی، احیا رستوران های بین راهی، افزایش مراکز خدمات به مسافران ، رفع نقاط کور مخابراتی، افزایش امنیت مسیر و حل مشکلات جاده صورت گیرد.
استاندار لرستان بیان داشت: اجرای این طرح می تواند موجب احیا برخی مشاغل و اشتغالزایی برای بیش از دو هزار نفر شود.
بازوند افزود: برای تشویق سرمایه گذاران در راستای حضور و سرمایه گذاری در این منطقه، بخشی از یارانه تسهیلات را پرداخت می کنیم.
وی در ادامه سخنان خود آزادراه خرم آباد - پل زال را از یکی از پروژه های تاثیرگذار در توسعه استان و کاهش تصادفات دانست و گفت: علی رغم مزیت های این پروژه ولی با اجرای آن شهرستان پلدختر به حاشیه کشیده شد زیرا بخاطر ساخت این آزادراه برخی مشاغل از دست رفت و بعضی تعداد مشاغل از دست رفته در این منطقه را حدود چهار هزار شغل برآورد کرده اند در حالیکه شاید حدود دو هزار شغل در این منطقه از دست رفته باشد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه برای چهارخطه کردن محور خرم آباد - پلدختر با وزارت راه چالش های جدی داشتیم، عنوان کرد: وزارت راه معتقد بود ایجاد چهارخطه در محور خرم آباد - پلدختر با وجود ساخت آزادراه در حدود ۳۰ کیلومتری آن توجیه نداشته ولی بخاطر اصرارهای ما در سال ۹۳ ساخت این چهارخطه ردیف قانونی گرفت.
وی با اشاره به اینکه مدیرکل قبلی راه و شهرسازی لرستان چند قطعه محور خرم آباد - پلدختر را به پیمان واگذار کرده ولی سرعت آن پایین است، افزود: برای احیاء دو هزار شغل از دست رفته در پلدختر بخاطر ساخت آزادراه خرم آباد - پل زال بنا داریم محور خرم آباد - پلدختر را به عنوان محور گردشگری تعریف کنیم.
استاندار لرستان اضافه کرد: محور خرم آباد - پلدختر شرایط منحصر بفردی داشته و محوری است که در کنار یک رودخانه قرار دارد لذا باید از این ظرفیت برای توسعه منطقه استفاده کنیم.
بازوند بر لزوم ایجاد یکسری زیرساخت ها از سوی دستگاه های اجرایی استان در محور خرم آباد - پلدختر تاکید کرد و گفت: برای تبدیل این محور به محور گردشگری نباید هیچ نقطه کوری برای موبایل وجود داشته و این محور تحت پوشش اینترنت تمام اپراتورها باشد.
وی همچنین بر ضرورت اخد مجوز ساخت مجتمع عای بین راهی، پایگاه های سلامت، فروشگاه های برای عرضه ظرفیت های استان بویژه در بخش کشاورزی و ... تاکید کرد و بیان داشت: این محور گردشگری باید به نحوی ایجاد شود که گردشگران را جذب کرده و آن ها را برای هزینه در این مسیر ترغیب کند.