وی با اشاره به اینکه توسعه گردشگری در اصفهان میتواند زمینه ساز ایجاد اشتغال پایدار برای بسیاری از شهروندان باشد، اضافه کرد: باید توجه داشته باشیم که به ازای هر ۱۰۰ هزار گردشگر ۱۰۰ میلیون دلار برای اصفهان ارز آوری میشود و از این راه میتوان هزینه اشتغال را فراهم کرد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه در اصفهان میزان گردشگری حدود ۲۰۰ هزار نفر در حدود ۱۰ درصد جمعیت شهر اصفهان است، ابراز داشت: برنامهریزی گردشگری طی یک فرآیند همگانی توسط تمامی دستگاههای اجرائی و با کمک بخش خصوصی می تواند عملیاتی شود چرا که نیاز به فعالیت این بخش وجود دارد.
وی با بیان اینکه دولت به تعهداتش در حوزه گردشگری عمل نکرده است، تصریح کرد: این امر در عدم تحقق تسهیلات برای هتل سازی و دیگر ظرفیتهای گردشگری از جمله این بی توجهی هاست.
داوودی در ادامه ساختمانسازی را از مصادیق اقتصاد مقاومتی اعلام و افزود: در کشور ایران مقدار زیادی اشتغال و تولید در حوزه ساختمانسازی است و ۶۰ درصد کارخانجات استان تولید مصالح ساختمانی دارند.
وی تولید مصالح با کیفیت و ساختمانساز یا کیفیت مطلوب را مصداق تحقق اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: در زمانی که بخشی از آلودگی هوا به علت سوخت و انرژی ساختمانی است طبق یک بررسی تحلیلی از اتلاف سوخت در اصفهان حدود ۲۰ درصد از ساختمانها توسط موتورخانه با راندمان زیر ۴۰ درصد کار میکنند و حدود ۲۵ درصد توسط پکیج های واحدی کار میکند.
لزوم تهیه و تدوین پیوست فرهنگی، اجتماعی برای پروژه های مشارکتی شهردار
اصغر آذربایجانی، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در ادامه این جلسه علنی به لزوم تهیه و تدوین پیوست فرهنگی، اجتماعی برای طرحها و پروژههای مشارکتی شهرداری اصفهان اظهار داشت: با توجه به اینكه این پروژهها در زمان تصویب طرحها مسیر شورای سیاستگذاری و تصویب طرحهای عمرانی را طی نمیکنند، هیچگونه تاکید و قیدی مبنی بر لزوم پیوست فرهنگی، اجتماعی آنها نیست.
وی افزود: با توجه به این موضوع ضمن تاکید بر لزوم پیوست فرهنگی، اجتماعی برای پروژههای مشارکتی شهرداری باید فرآیند طراحی پروژههای مشارکتی و عبور این طراحیها از شورای سیاستگذاری و تصویب طرحهای عمرانی اصلاح و عملیاتی شود.
رئیس كمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به انجام تعمیرات مربوط به مراکز فرهنگی و ورزشی گفت: انجام این تعمیرات با توجه به مخاطب زیاد این مراکز و استفاده شهروندان در ایام تابستان تاکید میشود و تعمیرات غیر ضروری مراکز فرهنگی و ورزشی پس از ایام تابستان باید انجام شود تا این مراکز بتوانند با تمام ظرفیت، خدمات خود را به شهروندان ارائه کنند.