به گزارش خبرنگار مهر، کشتی ایرانی «پرین» با وزن چهار هزار و ۳۰۰ تن که در ردیف بزرگترین اندازه کشتی های قابل تردد در دریای خزر محسوب می شود، بعد ازظهر دوشنبه با محموله رول و شمش آهن در اسکله بندر آستارا پهلو گرفت.
زیرساخت های موجود، وجود حوضچه و کانال مطمئن، تجهیزات باربری و سرویس بارگیری از جمله تجهیزات بندر آستارا به حساب می آید که باعث رونق بیش از پیش نخستین بندر خصوصی کشور شده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان و مدیرکل منطقه ویژه اقتصادی آستارا در جریان ورود این کشتی شش هزار تنی به بندر آستارا در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از مراکز تولیدی غرب و شمال غرب کشور به بندر آستارا نزدیک بوده و محدودیتی برای ورود و خروج شناورها در این بندر وجود ندارد.
حسین چراغی افزود: بهره برداری بهینه از فرصت های موجود در راستای توسعه بندر آستارا و رونق اقتصادی این منطقه با هدف تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مد نظر مقام معظم رهبری، از سیاست های سازمان بنادر و دریانوردی است.
وی موقعیت ویژه اقتصادی آستارا و مزیت های نسبی این بندر در تبادلات تجاری را یادآور شد و تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به دلیل دسترسی به استان های اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، از ظرفیت بالایی برای تبادلات تجاری برخوردار است.
چراغی تاکید کرد: با اقدامات خوبی که در زمینه لایروبی در بندر آستارا انجام شده است، محدودیتی برای ورود و خروج شناورها در این بندر وجود ندارد و به یقین بندر آستارا در آینده نه چندان دور تبدیل به یکی از بندر های مهم شمال کشور می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، بندر تجاری آستارا که شمالی ترین بندر جمهوری اسلامی ایران بوده و در نقطه صفر مرزی کشور و حاشیه دریای خزر قرار دارد، نخستین بندر بخش خصوصی ایران است و بر اساس اعلام کارشناسان حوزه حمل و نقل، نزدیک ترین و مقرون به صرفه ترین مسیر و حلقه اتصال تجارت و ترانزیت کالا به سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا است.