دكتر "ارسلان قرباني" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: نگاه جديد وزارت علوم به دانشجويان غيربورسيه در خارج از كشور در خصوص حمايت بيشتر نسبت به اين دسته دانشجويان افزايش رايزين هاي علمي در كشورهاي مختلف است.
وي اظهار داشت: در حال حاضر رايزن هاي علمي ايران در كشورهاي روسيه، انگلستان، هند و استراليا مستقر هستند و با مذاكره با سازمان مديريت و برنامه ريزي در سال جاري دومين رايزن به هندوستان و اولين رايزن ها به اوكراين، آلمان و مالزي نيز اعزام مي شوند.
مدير كل دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم گفت: شناسايي دانشجويان ايراني و تحت حمايت قراردادن آن ها به وسيله رايزنان علمي انجام مي شود و وزارت علوم نيز در زمينه ارائه خدمات به اين دانشجويان پيشنهاداتي را به سازمان هاي ذيربط ارائه داده است.
وي اضافه كرد: تخفيف در بليط هاي رفت و برگشت اين دانشجويان، تخفيف 10 درصدي ارز و تسهيلات سربازي از جمله پيشنهادات وزارت علوم است كه مورد بررسي قرار مي گيرد.
قرباني در خصوص شرايط اعزام رايزن علمي به خارج از كشور افزود: رايزن علمي با انتخاب معاونت دانشجويي وزارت علوم و تأييد وزير و وزارت امور خارجه و كشور مربوطه اعزام مي شود. افرادي جهت رايزن انتخاب مي شوند كه تجربه علمي مديريتي لازم را در خصوص كشور مورد نظر داشته باشند.