بندرعباس - معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس با بیان اینکه۵۰ میلیارد تومان هزینه تنظیف شهر بندرعباس می شود، گفت: طرح شهر پاکیزه در ۳۳ محله شهر بندرعباس پس از ماه رمضان اجرا می شود.

حسین رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح وضعیت جمع آوری زباله ها و فرایند دفن پسماندها با بیان اینکه ۵۰میلیارد تومان هزینه صرف تنظیف شهر بندرعباس می شود، بیان داشت: سالانه ۴میلیارد تومان برای مبلمان شهری، نمادها و مجسمه های شهری از سوی شهرداری بندرعباس هزینه می شود.

وی با بیان اینکه سرانه تولید روزانه زباله هر نفر در بندرعباس ۷۰۰ گرم است، بیان داشت: به ازای هر مترمربع ۵۲ ریال به پیمانکاران پرداخت می شود که روزانه ۱۲میلیون مترمربع در شهر بندرعباس رفت و روب می شود و ۳۲۰ تن زباله به صورت روزانه در شهر بندرعباس جمع آوری می شود.

وی در تشریح خدمات حوزه جمع آوری پسماندهای شهری، افزود: ماهانه در منطقه یک شهرداری یک میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان، در منطقه دو شهرداری یک میلیارد و ۱۲۹ هزار تومان و در منطقه سه شهرداری ۹۵۶ هزار تومان به صورت ماهیانه بابت جمع آوری زباله و رفت و روب هزینه می شود.

رنجبر افزود: بابت هر سرویس جمع آوری نخاله ۷۲ هزار تومان و به صورت روزانه ۸۰ مخزن زباله باید شستشو شود.

معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس ابراز داشت: به غیر از هزینه های دفع زباله ۳۵ میلیارد تومان در سال صرف جمع آوری زباله و نخاله می شود و تقریبا هزار و ۴۰۰ نفر در امر تنظیف شهر بندرعباس فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه هنوز تنظیف شهر بندرعباس راضی کننده نیست و تا حد مطلوب فاصله داریم، عنوان کرد: برای رسیدن به حد مطلوب نیازمند فرهنگ سازی در میان مردم و دانش آموزان هستیم.

رنجبر از اجرای طرح شهر پاکیزه پس از ماه مبارک رمضان در ۳۳ محله شهر بندرعباس خبر داد و افزود: در این طرح تفکیک زباله ها از محل آغاز می شود و طی آن آموزش یاران به در خانه ها مراجعه می کنند و شیوه تفکیک زباله های تر از خشک آموزش داده می شود.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد زباله های تولیدی در بندرعباس تر و ۳۰ درصد خشک است، بیان داشت: برنامه تفکیک زباله ها از مبدا، تا پایان سال جاری در شهر بندرعباس اجرا خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس عنوان کرد: در حال حاضر هفت ایستگاه ثابت جمع آوری پسماند خشک در شهر بندرعباس وجود دارد که این تعداد ایستگاه افزایش خواهد یافت.