بجنورد - معاون توان‌بخشی بهزیستی خراسان شمالی گفت: تاکنون ۵۰ درصد از فضای شهری مرکز این استان برای معلولین و جانبازان مناسب‌سازی شده است.

محمد قزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: موضوع مناسب‌سازی محیط شهری به‌منظور تردد جانبازان و معلولان و برخورداری از مراکز عمومی و ساختمان‌های اداری یکی از دغدغه‌های سازمان بهزیستی است که تاکنون ۵۰ درصد از فضای شهری بجنورد برای این قشر جامعه مناسب‌سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان شیروان بیشترین پیشرفت را در مناسب‌سازی محیط شهری داشته است، افزود: ۵۳ درصد از فضای شهری در این شهرستان برای معلولین و جانبازان مناسب‌سازی شده است.

معاون توان‌بخشی بهزیستی استان خراسان شمالی تصریح کرد: در شهرستان اسفراین ۴۷ درصد مناسب‌سازی فضا شهری برای معلولین انجام‌شده است.

قزی گفت: مناسب‌سازی بانک‌ها و فضای شهری در استان امسال نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: امسال ۸۰ میلیون تومان اعتبار برای مناسب‌سازی منازل و خودروهای مددجویان بهزیستی تخصیص داده‌شده است.