به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، محمدرضا تابش كه در پايان جلسه علني امروز با خبرنگاران سخن مي گفت با استقبال از تركيب كميسيون مذكور، اظهارداشت: اطمينان داشتيم اقليت در انتخابات راي نمي آورد اما كساني كه در ليست خود گنجانده بوديم از راي خوبي برخوردار شدند.
وي افزود: با توجه به اينكه كميسيون ويژه پس از رهنمودهاي مقام معظم رهبري در خصوص اجراي سياست هاي كلي اصل 44 قانون اساسي تشكيل مي شد، انتظار اين بود كميسيون با وفاق و اجماع طيف هاي مختلف شكل گيرد.
نماينده اردكان ادامه داد: گرچه بخشي از اكثريت مجلس كه در تصميم گيري ها موثر هستند برخورد انحصارگرايانه داشته و مانع وفاق كامل شدند، اما آقاي باهنر رئيس فراكسيون اكثريت معتقد بود اعضاي كميسيون ويژه بررسي الزامات و راهكارهاي اجراي اصل 44 قانون اساسي از فراكسيون ها و سلايق مختلف باشند.
تابش خاطرنشان كرد: اگر كميسيون مذكور با اجماع كامل تشكيل مي شد، در سومين سال فعاليت هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي ، مظهر وفاق و همدلي تحقق مي يافت.
وي ليست پيشنهادي فراكسيون اقليت را فراجناحي و تركيبي از موثرترين افراد درهر سه فراكسيون فعال در مجلس دانست.
رئيس فراكسيون خط امام(ره) مجلس هفتم اظهار داشت: كساني كه بر طبل جدايي و تفرقه مي كوبند و در جناح اكثريت نيز راي كم داشتند ، در انتخابات امروز جايگاه مطلوبي به دست نياوردند.
تابش در پايان در خصوص علت اين گونه رفتارها، آن را وابسته به ساختار اصولگرايان و هيات رئيسه دانست و گفت: متاسفانه تصميم گيران با ديد باز فكر نمي كنند و نمي توانند ديگران را قانع كنند، اما در نهايت طيف گسترده مجلس تابع تصميمات منطقي هستند.